Lagerarbetare till Systembolaget

Kungsängen

Till vår nya varudepå i Kungsängen-Brunna söker vi nu lagerarbetare som vill möjliggöra god varuförsörjning så att vi kan ta kundmötet till högsta nivå! Den nya depån planeras att öppna i november 2019 och du kommer få möjlighet att delta i uppbyggnads- och installationsarbetet fram tills öppningsdag och därefter övergå till huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som Lagermedarbetare.

Varudepån blir en av tre depåer i Sverige som försörjer våra butiker, ombud och hemleveranskunder runt om i landet.

Om rollen

Din tjänst som lagermedarbetare kommer inledningsvis vara väldigt varierande med stor möjlighet att vara med och påverka inom ramarna för ditt arbete. I rollen som lagerarbetare ingår arbetsuppgifter inom inleverans, utleverans, returer och stödfunktioner. För att möjliggöra en hållbar arbetsmiljö tillämpar vi arbetsrotation. Utbildning i varudepåns funktioner och rutiner kommer att utföras parallellt på befintliga depåer i Örebro och/eller Sundsvall. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Om dig

Vi ser att du som söker har truckkort och ett par års erfarenhet från lagerarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom e-handel samt en arbetsledande befattning. Du drivs av att vara i en serviceinriktad miljö där du i nära samarbete med dina kollegor bidrar till Systembolagets fortsatta utveckling och ökad kundnöjdhet. Då arbetet innefattar en del tunga lyft är det viktigt att du har god fysik för att klara av dessa arbetsmoment. Som person är du flexibel, självgående och lösningsorienterad. Du har lätt för att samarbeta med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt till såväl arbetet som dina kollegor.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss! Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram, sedan erbjuder vi flertalet möjligheter för att du ska lära dig mer och fortsätta att utvecklas med oss. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt och ansökan

Ansök redan idag dock senast den 31 mars. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elnoosh Farhoudfar, tel. 0737 07 04 83.

Kontaktperson

Elnoosh Farhoudfar

elnoosh.farhoudfar@weselect.com

0737 07 04 83