Försäkringsrådgivare till Ifs E-team!

Mölndal
Ansök senast 2019-11-08

Till vårt E-team söker vi nu dig som vill hjälpa våra kunder att bli rätt försäkrade. Älskar du att chatta, mejla och prata i telefon? Då är du vår nästa kollega!

I din roll som försäkringsrådgivare….

….får du möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag. Med en gedigen introduktion får du lära dig Ifs produkter och arbetssätt för att hjälpa våra kunder att bli rätt försäkrade. Du kommunicerar till en stor del med kunden via skrift och kontaktar även kunden per telefon för att skräddarsy rätt försäkringslösning. Du kommer även hantera administrativa uppgifter parallellt i våra interna system och program. Efter vår fyra veckors introduktion följer löpande coachning från din ledare och vidareutbildningar.

Du kommer till exempel att

  • Lära dig Ifs produkter inom hem-, bil- och personförsäkringar
  • Hjälpa kunden med försäkringsärenden via mejl, chatt, telefon och sociala medier
  • Genomföra behovsanalyser och ta reda på hur kunden är försäkrad
  • Arbeta med försäljning utifrån kundens behov och säkerställa att kunden har rätt försäkringsskydd

Vi söker dig..

.. som har ett stort engagemang för kunden och drivs av att hitta rätt lösningar. Med din bakgrund inom service tar du dig gärna ann en försäljande roll som fokuserar på att skräddarsy en helhetslösning för kunden. Vi ser att du har förmågan att fatta beslut och ta ansvar för ditt lärande och utveckling.

För att lyckas i rollen, ser vi även att du

  • Har en avslutad utbildning på gymnasienivå
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Har 2 års erfarenhet av en serviceinriktad roll – gärna inom försäljning
  • Har god förmåga att kommunicera i skrift på ett pedagogiskt sätt

Vi erbjuder dig.. 

..ett fantastiskt team som sitter i alldeles nyrenoverade lokaler på Flöjelbergsgatan 4. Vi erbjuder dig flera förmåner som exempelvis lunch till förmånligt pris på två restauranger, friskvårdsbidrag och rabatterade försäkringar. Med löpande coachning från din ledare arbetar vi tillsammans för att ständigt utveckla dina kunskaper och färdigheter inom rådgivande försäljning och försäkring.

Nästa steg 

Vill du bli vår nya kollega? Ansök nu! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Vi ser att du bifogar både CV & Personligt Brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta William Hellman (Teamledare) på 073-567 81 93.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Övrigt

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Placering: Mölndal 

Omfattning: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning 

Arbetstider: Vardagar varierar 07.30 – 18.30 och helger 09.00 – 17.00. Du har möjlighet att vara med och påverka dina dagar och tider då du ska arbeta. 

Start: 25 november