Produktägare till Office Depot

Stockholm
Ansök senast 2019-11-10

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsvaror. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv. Vi är i startgroparna för en stor satsning på vår e-commerce, dit vi bland annat söker en produktägare. Du blir en del av en ny affärsenhet och får möjlighet att sätta din stämpel på företagets framtid.

Vem är du?

Som Produktägare blir du en del av vår satsning på e-handelsområdet. Du deltar aktivt för att definiera visioner och strategier samt genomföra omvärldsbevakning för att ständigt utveckla den digitala kundplattformen och kundresan.

Du ansvarar för att tillse en effektiv kommunikation och etablera tvärfunktionella team med interna specialister och externa partners. Du är ansvarig för att övervaka pågående utveckling och driva lansering av nya funktioner och processer samt säkerställa att affärs- och teknikkrav uppfylls effektivt.

Utöver detta är du även en digital ambassadör med en stark kommunikationsförmåga som verkar aktivt för att bygga den digitala kulturen och innovationsförmågan på företaget. Vi ser gärna att du tidigare varit med och utvecklat e-handel på något kommersiellt varumärke med dokumenterade framgångar.

Din profil

För att lyckas i din roll har du akademisk utbildning, troligtvis inom webbutveckling eller UX. Du har några års erfarenhet som produktägare, gärna inom e-handel. Eftersom du har breda kontaktytor uttrycker du dig obehindrat på engelska och svenska i tal samt skrift.

Vi tror att du är analytiskt lagd och trivs med ordning och struktur. Vidare tror vi att du som person är driven, självgående och inte rädd för att ta dig an utmaningar.

Ansökan

Har du rätt attityd? Ansök redan idag! Dock senast den 10 november. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även ansöka med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mattias Eklund på tel. 076-26 51 300. 

Välkommen med din ansökan!

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsvaror. Med det unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är Office Depot kontorets One Stop Shop vilket ger kunderna ett enklare kontorsliv. Office Depot erbjuder inte bara alla tänkbara förbrukningsvaror till kontoret, utan även möbler, profilprodukter, utskriftslösningar, kaffemaskiner och mycket mer. Oavsett om det är ett litet lokalt eller stort multinationellt företag kan Office Depot erbjuda anpassade och skräddarsydda lösningar avseende allt från sortiment, beställningar och leverans. Företaget omsätter drygt 1 miljard sek och har ca 300 medarbetare. Mer information om Office Depot finns på www.officedepot.se.

Kontaktperson

Mattias Eklund

mattias.eklund@weselect.com

0762-65 13 00