HR-administratör till Eltel

Bromma
Ansök senast 2019-11-01

Vi söker en HR-administratör till Eltel i Bromma. Är du personen vi söker?

Brinner du för HR och service och vill vara med och bygga upp vår nya HR support? Vill du vara med på vår spännande förändringsresa där Lön- och HR-supporten ska flyttas från Polen tillbaka till Sverige? Då kan det här vara din nästa utmaning. 

Dina arbetsuppgifter

I ditt uppdrag får du möjlighet att bidra och påverka processer samt stötta en öppen organisation i HR-frågor. Du har ett nära samarbete med lön och även med HR-teamet i Sverige som består av HR chef, HR Specialister och fyra HR Business Partners.

Exempel på arbetsuppgifter i din roll:

  • Support till medarbetare och chefer kring arbetsrätt, anställning- och lönefrågor via telefon och ärendehanteringssystem
  • Administration kring avtalshantering, nyanställningar, intyg mm
  • Ta fram HR-statistik och diverse rapportering
  • Se över processer och rutiner inom HR-Supporten och vara länken mellan HR och lön för att förbättra och utveckla HR arbetet i stort

Vem är du:

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av HR-administration. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom HR/Lön och har erfarenhet av kollektivavtal och arbetsrätt kopplat till det. Du har stor systemvana och gillar att arbeta administrativt och i en supporterande roll. För att trivas i rollen är du serviceinriktad, analytisk, självgående och har integritet. Att jobba i en föränderlig miljö, arbeta lösningsorienterat och ta egna initiativ är dessutom något du tycker är roligt! 

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2019-10-30. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Susanna Drakenberg, HR (susanna.drakenberg@eltelnetworks.se)

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 200 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 200. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.