Uthyrare till Rikshem

Malmö
Ansök senast 2019-10-25

Uthyrare till Malmö

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Till vårt fastighetsbestånd i Malmö söker vi nu en uthyrare som med serviceanda, driv och nytänkande vill vara med och utveckla våra hyresgästkontakter till nästa steg. Vi befinner oss i en tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Vi erbjuder nu möjligheten att vara med och växa i ett härligt team på ett av Sveriges mest spännande och expansiva fastighetsbolag.

Som uthyrare på Rikshem arbetar du med hela uthyrningsprocessen av Rikshems bostäder, mindre lokaler och parkeringsplatser. Arbetet innehåller bland annat tät kontakt med Rikshems kunder och bostadssökande genom telefon, e-post och direktmöten.

 Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet från tidigare arbete med kundbemötande och administration
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i både svenska, engelska (tal och skrift) och gärna något annat språk.

Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi eller juridik alternativt har arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen. Som person är du van att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är strukturerad, skicklig på att hantera stora mängder information och olika uppgifter samtidigt som du har en säljande inställning. Du drivs av att arbeta mot tydliga mål och är affärs- och resultatorienterad. Då tjänsten ställer höga krav på snabb service, behöver du ha intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Detta bidrar till att vi i undersökningar röstas fram till en av de mest attraktiva arbetsgivarna i fastighetsbranschen.

Välkommen med din ansökan!

Tycker du att jobbet låter intressant? Du ansöker genom att ladda upp din CV och personligt brev i Rikshems rekryteringsverktyg på www.rikshem.se/jobba hos oss. Sista ansökningsdatum är den 25 oktober 2019 . Urval sker löpande.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Frank Sonander, fastighetschef i Malmö, på frank.sonander@rikshem.se