Platschefer till Mark och Anläggning på NRC Group

Södra Sverige
Ansök senast 2019-10-31

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden. På division Mark och Anläggning utför vi tex grundläggning/Markarbeten för bostäder/Industriområden, ledningsarbeten, anläggning av gator, vägar och betongkonstruktioner

Vi söker nu erfarna Platschefer Inom Mark och Anläggning i Syd

Din kommande roll

Som platschef har du en nyckelroll, med helhetsansvar för projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts och helst överträffas. Du ansvarar för att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer. Du sätter mål och ansvarar för planering-, personal-, kvalitet- och ekonomi och därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Inom NRC Group Sverige ingår förutom mark- och anläggning, även verksamhetsområdena järnvägsinvestering samt drift och underhåll. Tillsammans jobbar vi tätt mellan områdena med projekt som varierar i både storlek och utförande. Du direktrapporterar till arbetschef region syd och din placering sker enligt överenskommelse.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller från medelstora till komplexa mark och anläggningsprojekt. Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt. Du har drivit projekt med underställd personal samt haft helhetsansvar för ekonomin i projekt. Vi söker dig som är civilingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning.

Om dig

För att lyckas i rollen som platschef bör du ha flerårig erfarenhet av liknande tjänst med dokumenterad erfarenhet av att driva projekt med helhetsansvar. Du har gott sinne för, ekonomi, resultat och god planeringsförmåga. Du ser risker och möjligheter under projektets samtliga skeden och du uppskattar långsiktiga konsekvenser av olika åtgärder och kan utifrån dessa fatta beslut. Vidare har du ett högt engagemang, tycker om att samarbeta samt har ett högt fokus på affärsmässighet. Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att skapa kontakter och långvariga relationer med såväl kunder som medarbetare. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. 

Vi erbjuder

Som ledare i NRC Group Sverige drivs du av våra värderingar pålitlighet, omsorg och entreprenörskap. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Som arbetsgivare kännetecknas NRC Group Sverige av modernt arbetssätt med korta beslutsvägar, där du som medarbetare har stora möjligheter att påverka ditt arbete och de projekt du arbetar med. Det är lätt att bli sedd och uppmärksammad och för rätt person finns alla förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en ansökan.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil.

För mer information om rollen vänligen kontakta Arbetschef Mihail Tsoutas, mihail.tsoutas@nrcgroup.se, Tel: 070-228 73 88

Välkommen med din ansökan!

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.