Grafisk produktionsledare till Sanoma Utbildning

Stockholm
Ansök senast 2019-10-18

I 25 år har Sanoma Utbildning skapat Sveriges ledande läromedel – och vi tänker fortsätta med det under lång tid framöver. Vi brinner för barns lärande och erbjuder traditionella läroböcker och satsar även stort på digital utbildning. Vårt mål är att bygga självförtroende och framsteg för en ny generation. Vi fortsätter att växa och söker därför en noggrann och strukturerad produktionsledare. Tycker du om att ha många kontaktytor och vill växa med ansvar i en ny roll? Sök då tjänsten som produktionsledare hos Sanoma Utbildning!

Din roll

Sanoma Utbildning ingår i en internationell koncern bestående av fem läromedelsföretag och som produktionsledare har man en strategiskt viktig position i organisationen. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att leda den löpande produktionen av nya titlar samt tilltryck som du beställer hos tryckerier och prepress efter specifikationer som upplaga, format, papper, tryck, bindning och leveranstid.

I arbetsuppgifterna ingår också att:

·        Bistå redaktionen med utvecklingsfrågor gällande bokproduktionen

·        Förhandling, uppföljning och kvalitetskontroll gentemot tryckerier och övriga leverantörer av grafiska tjänster

·        Administration i nuvarande systemstöd (Alwin, SAP, prognosfiler i Excel)

·        Planera för tryckbehov över årscykel, lokalt och i samarbete med Sanoma Learnings inköpsorganisation (P&P)

Du välkomnas till vårt trevliga kontor på Rosenlundsgatan och rapporterar till CFO.

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund och med goda kunskaper inom grafisk produktion. Du har ett par års arbetslivserfarenhet inom bokproduktion, är en van användare av Office-paketet och har god systemförståelse då man i tjänsten arbetar administrativt i affärs- och produktionssystem. Du talar och skriver obehindrad svenska så väl som engelska då vårt koncernspråk är engelska. Som person är du noggrann, har ett strukturerat arbetssätt med god samarbetsförmåga samtidigt som du är van att arbeta självständigt.

Din ansökan

Låter det som en spännande utmaning? Ansök redan idag, dock senast den 18 oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Johan Pfeifer

johan.pfeifer@weselect.com