Projektledare Fastighetsutveckling till Stena Fastigheter

Stockholm
Ansök senast 2019-10-01

Vi söker nu en driven och engagerad Projektledare till vår Fastighetsutvecklingsavdelning på Stena Fastigheter i Stockholm. I rollen som projektledare får du möjligheten att vara med från idé till genomförande. Låter det spännande? Läs vidare!

Din roll

Som Projektledare på Stena Fastigheter Stockholm ansvarar du för underhålls-, ombyggnations- och fastighetsutvecklingsprojekt inom vårt bestånd av bostäder och kommersiella fastigheter. Projekten sträcker sig genom hela skedet i från idé till upphandling och genomförande och kan sträcka sig över flera år. Du har ansvar för det ekonomiska utfallet, kvaliteten, tekniska lösningar och att våra kunder är nöjda med slutresultatet.

I rollen som Projektledare är du specialist inom ombyggnationer och underhåll samt fungerar som stöd till förvaltningsorganisationen. Du deltar i underhållsplanering, analys av förutsättningar, upprättande av kalkyler, framtagande av beslutsunderlag samt ledning, samordning och genomförande av projekt. Utöver detta kommer du att ta fram analyser och underlag utifrån löpande behov samt stötta organisationen med olika typer av utredningsuppdrag. Du rapporterar till Chef Fastighetsutveckling och har ett nära samarbete med förvaltningsorganisationen och andra medarbetare både inom och utanför organisationen.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom bygg/entreprenad/fastighet, och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighets- eller entreprenadbranschen. Du har en hög samarbetsförmåga och god förståelse för våra hyresgäster.

För att lyckas och trivas i rollen som Projektledare behöver du vara noggrann, initiativtagande och vilja vara med och utveckla verksamheten. Du tycker om att samarbeta med andra i skiftande roller exempelvis konsultera beslutsfattare eller samarbeta, stötta och serva både interna och externa motparter/beställare. Du är en drivande person som tycker om att arbeta med människor och är öppen och utåtriktad samtidigt som du har förmåga att leda andra människor. Du är intresserad av fastigheter och teknisk utveckling och har lätt för att ta ett helhetsansvar. 

Som Projektledare på Stena Fastigheter Stockholm har du en nyckelfunktion i vårt arbete med att bli kundens första val och att ständigt utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential.

Eftersom allt det vi gör på Stena Fastigheter grundar sig i våra värdeord; omtänksam, innovativ, professionell och öppen så är det viktigt och avgörande att dessa värden känns lika självklara för dig som de är för oss i vårt arbete.

Din ansökan

Låter det som en spännande utmaning? Ansök redan idag, dock senast den 1 oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel 0768– 24 60 04.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 700 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Stena Bygg ansvarar för all nyproduktion inom Stena Fastigheter. Lär mer på: www.stenafastigheter.se

Kontaktperson

Josefin Träpja

josefin.trapja@weselect.com

076 824 60 04