Key Account Manager till Renault

Kista
Ansök senast 2019-10-09

För att främja vår fortsatta tillväxt söker vi nu en driven och affärsinriktad Key Account Manager till vårt Fleet Sales Team i Sverige. Detta är en unik möjlighet att arbeta i en utmanande, spännande och snabbväxande bransch med utvecklingsmöjligheter i hela världen. Vill du vara med på vår resa?

I rollen som Key Account Manager kommer du att ingå i ett säljteam om 6 personer där ditt ansvar kommer att innebära att maximera den totala ägandekostnaden för våra Renault- och Dacia-produkter och korttidsuthyrningsföretag.

I ditt arbete ansvarar du för att förhandla avtal- och totalkostnadskalkyler med beslutsfattare samt implementera det i vårt auktoriserade återförsäljarnätverk.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för ägandekostnaden i vår företagsaffär och restvärdesutveckling för Renault & Dacia
  • Ansvarig för utvecklingen av vårt begagnade koncept
  • Ansvarig för nationella & internationella provkörningsevenemang för restvärdesbeslutsfattare
  • Ansvarig för att förhandla en volym av företagsförsäljning via korttidsuthyrningsföretagen i Sverige.
  • Kontinuerligt arbeta med restvärdesutveckling för att optimera totalkostnaden på våra produkter.
  • Kontinuerligt arbeta med konkurrent analyser för att säkerställa en bra marknadsposition för våra produkter

Din profil:

För att lyckas i rollen har du en solid erfarenhet inom B2B-försäljning med fördel av den begagnade bilaffären via återförsäljare eller importör. Goda kunskaper i företagsförsäljning, sett från återförsäljarens synvinkel, ses som mycket meriterande. Som person är du lösningsorienterad med god organisations- och planeringsförmåga, samt besitter förmågan att effektivt kommunicera med kunder. Du behärskar MS Office såväl som svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Placering är på Renault Nordics huvudkontor i Kista, Stockholm. Stämmer denna beskrivning in på dig, vänligen ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev på engelska via https://jobb.renault.se, senast den 9 Oktober. Anmäl intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi tar ej emot ansökningar som skickas via mail.