Redovisningskonsult till Anylator

Danderyd
Ansök senast 2019-10-03

Vi expanderar och söker på nytt en kreativ och utvecklingsinriktad redovisningskonsult.

Som redovisningskonsult på Anylator kommer du ha eget ansvar och arbeta med spännande, utmanande, kreativa kunder och branscher. Företaget är i ett skede där vi vill fokusera dels på att utveckla och erbjuda våra kunder mer rådgivande tjänster och dels jobba i större utsträckning med modernt teknikstöd för våra tjänster.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta på kontoret tillsammans med kunniga kollegor. Arbete ute hos kund kan förekomma. Det är viktigt att du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta med andra, har förmågan att se lösningar även om du ställs inför oväntade och svåra frågor och kan etablera goda kontakter med våra kunder. Vissa av våra kunder är engelsktalande varför du bör ha god kunskap i språket.

·      Löpande bokföring, baskunskaper krävs inom redovisning

·      Löneadministration 

·      Kontoavstämningar och månadsbokslut

·      Redovisa skatter och moms

·      Månadsrapportering till kund

·      Årsbokslut och årsredovisning

·      Inkomstdeklaration

Kvalifikationer

Vi söker dig som gärna har arbetat 1-2 år med löpande bokföring, avstämningar, deklarerat till Skatteverket, om möjligt gjort lite bokslut eller i alla fall vilja att lära dig.

  • KY-utbildning eller motsvarande inom redovisning
  • För att trivas i tjänsten är det viktigt att du har förståelse för konsultrollen
  • För dig är det en självklarhet att alltid agera serviceinriktat mot kunden och leverera med hög kvalitet

Egenskaper

  • Ärlig, pålitlig och ansvarstagande
  • Flexibel
  • Självgående
  • Ambitiös
  • Social

Meriterande är om du

  • Är redovisningskonsult
  • Arbetat med löner

Vi erbjuder

Anylator är ett positivt, ägarlett mindre företag där vi arbetar i team, men under eget ansvar. Arbetet är mycket varierande vilket gör att man måste ha en flexibel inställning både till kunderna och till arbetet. Flexibiliteten är dubbelriktad och du får chansen att påverka din och företagets utveckling i en variationsrik roll. Vi vill att du ska utvecklas och satsar därför kontinuerligt på interna och externa utbildningar. Vi har en förhållandevis stor kundstock med medelstora såväl som mindre företag.

Om oss

Vi är redovisnings- och företagskonsulter fördelade på kontor i Danderyd och Handen. Du kommer att arbeta i Danderyd, även om samarbete med dina trevliga kollegor i Handen förekommer. Närhet och kommunikationen med kunden är ett av våra främsta arbetsredskap och med ett bra samarbete, kunskap och god insikt om en rad olika verksamheter och branscher blir möjligheterna till en optimal ekonomifunktion oändliga. Vi finns där när kunderna behöver oss.

Läs mer om oss på http://www.anylator.se

Din ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan, med CV och personligt brev, genom att klicka på ”Ansök”.

Urvalsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig