Teamledare till vår nya säljavdelning för företag - Remote Sales

Stockholm
Ansök senast 2019-09-30

Affärsområde Företag på If blir allt mer digitalt och utvecklas i en snabb takt med ambitionen att fortsätta ligga i framkant när det kommer till att våra kunder ska känna sig trygga.

Vi tar hand om runt 350 000 kunder i Norden – från de minsta enmansföretagen till stora organisationer. Nu har vi två säljkanaler, Remote Sales och Face to Face, med det gemensamma ansvaret att skaffa helt nya kunder. Hos Remote Sales ansvarar vi för att proaktivt attrahera företag i de mindre segmenten medan Face to Face riktar sig till de större ute på fältet.

Remote Sales är en relativt ny nordisk organisation som redan visat sig framgångsrik men som också har stor potential för både tillväxt och utveckling.

Vi har högt i tak, mycket frihet under eget ansvar och för oss är det en självklarhet att vi alltid gör vårt bästa. Vi värdesätter att alla bidrar med unik kompetens, inspiration och egna idéer och detta är en stor anledning till att vi överträffat våra förväntningar. Dessutom har vi riktigt roligt under tiden!

Din nya roll

Som teamledare lyckas du genom att lägga stor vikt vid att vara närvarande med dedikerad tid för alla dina medarbetare, såväl individuellt som i grupp. Att ge positiv och konstruktiv feedback i nuet är självklart för dig. Du tränar nya och coachar existerande medarbetare efter lång- och kortsiktiga mål som ni tillsammans kommer fram till.

Genom en balans av professionalism och empati fostrar du en god och utmanande kultur där inre motivation och ständig förbättring är ledstjärnan.

Du har ett helhetsansvar för ditt team där uppnådda säljmål och hög kvalitet ingår. Du rapporterar till Head of Remote Sales Sverige och leder ditt team framåt där ni tillsammans reflekterar över och känner ägandeskap för att vi ska lyckas allt bättre.

Vem är du?

Vi ser att du är en empatisk person med viss analytisk förmåga, ett stort intresse för människor och som går genom eld för att alla runtomkring dig ska få de bästa förutsättningarna att lyckas.

Du är målmedveten, ansvarsfull, självgående, har en positiv inställning och får saker gjorda med god kvalitet.

Att ta dig an nya utmaningar med ett öppet sinne är självklart för dig och du bidrar gärna med nya perspektiv och idéer.

Du är en högpresterare och tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med 6 månaders provanställning, med placering på Ifs kontor i Bergshamra, Stockholm. If är en stabil arbetsgivare som erbjuder goda förmåner.

Ansökan

Vill du vara en del av vår resa? Ansök då så snart som möjligt eftersom vi tillämpar löpande urval, dock senast den 30 september 2019. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Tim Rönnborg, 0721 57 26 27