Marknadsansvarig till Stena Fastigheter i Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2019-09-22

Vi söker nu en driven och kreativ Marknadsansvarig till vårt dotterbolag Stena Bygg! På Stena Bygg arbetar vi med all nyproduktion - från idé till färdigställda bostäder. I rollen som Marknadsansvarig får du möjlighet att vara med från start till mål och ansvara för marknadsföringen av våra bostadsrättsprojekt. Låter det spännande? Läs vidare!

Din roll

Som Marknadsansvarig på Stena Bygg ansvarar du för all kommunikation och marknadsföring i tilldelade bostadsrättsprojekt både i Göteborg och Stockholm från det att ett byggprojekt inleds tills att sista bostaden är såld. Du ansvarar för att driva projekten utifrån kund- och marknadsperspektivet tillsammans med ett team bestående av två kund- och säljansvariga. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

·      Ta fram strategi för marknadsföring för att optimera försäljningen av bostäder samt ansvara för kundkommunikationen i projekt.

·      Planera, säkerställa och följa upp genomförandet av aktiviteter och marknadskommunikationen.

·      Kravställare mot externa samarbetspartners i framtagande av material såsom bilder, broschyrer, kampanjer enligt grafisk profil.

·      Att vara Stena Byggs representant för kommunikation internt och externt samt stötta organisationen i marknads- och kommunikationsfrågor.

·      Ansvarig för inredningsprocessen, exempelvis framtagning av inredningskoncept för visningslägenheter, samt kontakt med externa samarbetspartners inom området.

Placering för tjänsten är på kontoret i Göteborg, men resor till Stockholm förekommer i tjänsten. Du rapporterar till Marknads- och Försäljningschef.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring samt några års erfarenhet av en liknande roll, gärna inom fastighetsbranschen. Du bör ha erfarenhet av att samarbeta med externa byråer och vara en kravställare till dessa. Vidare söker vi dig som har goda kunskaper i Office-paketet, Adobe CC, Episerver samt e-mail marketing system. Du har en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift och med en fingertoppkänsla för färg och form.

Som person trivs du att arbeta i team och är van att leda projekt. Du är specialisten inom ditt område men är lyhörd för andras input. Vi tror att du som söker är kreativ, brinner för bostäder, och har ett sinne för detaljer för att trivas i rollen.

Din ansökan

Låter det som en spännande utmaning? Ansök redan idag, dock senast den 22 september 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sofia Lindqvist, tel. 0701 – 46 84 14.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 700 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Stena Bygg ansvarar för all nyproduktion inom Stena Fastigheter. Lär mer på: www.stenafastigheter.se

Kontaktperson

Sofia Lindqvist

sofia.lindqvist@weselect.com

0701 - 46 84 14