Varuhuschef till Rusta i Gislaved

Gislaved
Ansök senast 2019-09-22

Det är i varuhusen slaget om kunderna står. Som varuhuschef är din viktigaste uppgift att varje dag presentera ett välskött och tilltalande varuhus med positiv och hjälpsam personal. Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär.

Din roll som Varuhuschef

Rollen innebär att ansvara för den dagliga driften, att inspirera dina medarbetare till att ta eget ansvar och att alltid tänka försäljning. Din vilja att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. God lönsamhet är en förutsättning och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i varuhusdriften.

Ansvar som varuhuschef:

  •         att uppnå försäljnings- och resultatmål i varuhuset - du ansvarar för effektivisering av kostnader och nyckeltal, optimering av omsättning och lönsamhet samt budgetering
  •         personalansvar för samtliga anställda i varuhuset, från rekrytering och introduktion till utveckling samt avslut
  •         att säkerställa och genomföra koncept samt förankra och genomdriva centralt fattade beslut

Din profil

  •         flera års erfarenhet från ledande befattning inom handel, inklusive personal- och budgetansvar
  •         kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljöarbete
  •         erfarenhet av försäljningsverksamhet, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer

För att lyckas i rollen som varuhuschef trivs du i en miljö med högt tempo och är trygg i ditt beslutsfattande. Du är kommunikativ och närvarande i ditt ledarskap samt har förmågan att engagera och utveckla dina medarbetare. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör ska vara självklart för dig liksom att du har höga ambitioner och en vilja att arbeta hårt. Inspireras du av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel kommer du att trivas hos oss!

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 22 september 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer, 0739–230 786.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Johan Pfeifer

johan.pfeifer@weselect.com