Lagerchef till ICA i Helsingborg

Helsingborg
Ansök senast 2019-09-22

ICAs lager i Helsingborg är ett högautomatiserat fullsortimentslager (kolonial, färskvaror, frukt och grönt, blommor och fryst) med ca 1100 medarbetare. Vi förser drygt hälften av ICAs butiker med varor och hanterar årligen ca 130 miljoner kollin. Vi fortsätter att växa och söker därför Skånes bästa lagerchef. Drivs du av att arbeta med ledar- och medarbetarutveckling i syfte att bibehålla en organisationskultur med utgång i högt engagemang, säkerhet, kvalitet och leverans i rätt tid? Sök då tjänsten som lagerchef hos oss på ICA!

Arbetsuppgifter

Här kommer du att leda verksamheten inom ditt ansvarsområde i linje med logistik- och lagerenhetens långsiktiga strategier samt verksamhetsplaner. Tillsammans med den lokala ledningsgruppen och de gruppchefer du har personalansvar för arbetar du aktivt för att lagerenheten ska nå sin gemensamma målbild. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Vi ser våra ledare och medarbetare som skälet till vår framgång och om du tror att du med din ledarerfarenhet och kompetens starkt kan bidra till vår fortsatta utveckling vill vi gärna ha med dig i vårt team.

Du välkomnas till vårt lager i Långeberga strax utanför Helsingborg och rapporterar till logistikchef.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du om du jobbar på något av ICAs lager. Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass. Genom att se till att rätt butik får rätt varor i rätt tid bidrar vi till att göra vardagen lite enklare för många människor. Och vi gör det varje dag.

Din profil

Du är en trygg, engagerad och närvarande ledare som är intresserad av människor och har en prestigelös inställning. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ett strukturerat arbetssätt och en god kommunikationsförmåga. Du är van vid att arbeta målinriktat, med utgångspunkt i verksamhetens KPI:er. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom logistik samt erfarenhet av LEAN management.

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 22 september 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

ICA Gruppen AB (publ) är ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster och Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet. I koncernen ingår även bolagen Hemtex och inkClub. För mer information se icagruppen.se

Kontaktperson

Johan Pfeifer

johan.pfeifer@weselect.com