Junior Graphic Designer / Junior Motion Designer (Deltid) till We Select

Stockholm
Ansök senast 2019-09-25

Bli vår nya Graphic Designer / Motion Designer (deltid)!

We Select växer så det knakar! Efter att ha tagit över totalt 700 kvm på Drottninggatan planerar vi att fortsätta expandera, både internt och externt. Idag jobbar vi med över 100 av Sveriges 200 största varumärken och för att kunna fortsätta erbjuda marknadens mest kvalitativa processer ser vi till att aktivt följa med i utvecklingen online. Vi hjälper våra kunder med nya tillvägagångssätt och metoder för att kunna stärka deras varumärken på kandidatmarknaden.

Men expansion betyder också mer att göra, så därför söker vi nu en Graphic Designer/Motion Designer som kan avlasta oss i det dagliga arbetet - så att vi kan fokusera ännu mer på att bli världens bästa marknadsavdelning.

Vem är du?

  • Vi söker främst dig som är student och vill ha en deltidstjänst vid sidan av dina studier och vill bli en del av vårt Design-team.
  • Du har ett öga för grafisk design
  • Du har erfarenhet av att jobba i After Effects eller InDesign (Ett stort plus om du kan båda två eller andra Adobe-program)
  • Du är tekniskt lättlärd
  • Du vill jobba 2-3 dagar/vecka på vårt kontor
  • Du har bra humor och härlig energi

Det viktigaste för oss är att hitta rätt person till vårt team – vi kommer inte att stirra oss blinda på vilken skola du gått på eller vilken utbildning du har. Givetvis är det ett plus i kanten om du har tidigare erfarenhet, men det är minst lika viktigt med inställning, vilja och engagemang! Vi vill ta med oss någon på denna resa som vi kan utvecklas med, lita på och skratta med.

Vilka är vi?

Vi hjälper Sveriges största företag att attrahera och konvertera nya medarbetare med hjälp av innovativa digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, annonsering och tech. 130 av Sveriges 200 största bolag anlitar oss, både i Sverige, Europa och globalt. 

Ansök snabbt & enkelt!

Skicka in din ansökan till We Selects marknadsteam redan idag!

Kontaktperson

Elias Nilsson

elias.nilsson@weselect.com

0705206469