Säljande försäkringsrådgivare till If Skadeförsäkring i Halmstad

Halmstad
Ansök senast 2019-10-07

Vill du arbeta i ett prestationsyrke där din insats påverkar din egen lön? Där du samtidigt hjälper dina medmänniskor till en tryggare framtid om något allvarligt skulle hända. Då är det dig vi söker.

Vi söker dig som vill arbeta i en prestationskultur och som hela tiden strävar efter att utvecklas och bli lite bättre. Vi har ett framgångsrikt kontor där våra medarbetare stimuleras och utvecklas för att nå sina mål. Hos oss får du den utveckling som du önskar genom daglig coaching och feedback. Vi söker dig som vill bli en del utav vår framgång.

På vårt kontor arbetar framtidens försäkringsrådgivare. Som försäkringsrådgivare kontaktar du befintliga och nya kunder och skräddarsyr försäkringslösningen utifrån kundens behov. Oavsett vad kunden råkar ut för så ska de ha det bästa skyddet på marknaden. Din rådgivning gör skillnad och tack vare dig kan dina kunder sova gott om natten. If Skadeförsäkring är Nordens största försäkringsbolag och det ger en styrka och trygghet i arbetet.

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid. Se filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If Skadeförsäkring. Använd länken: https://www.youtube.com/watch?v=N_QP3PpLG4k

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem och mycket mer. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända.

Vi söker dig med gymnasiekompetens, som är driven och vill uppnå dina egna uppsatta mål. Du trivs med kundkontakt och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Att våga sträva efter mål och sedan göra jobbet för att nå dem är viktigt då du arbetar självständigt med hela arbetsprocessen. Du får ett starkt stöd genom en gedigen säljutbildning och daglig coaching som hjälper dig att lyckas i ditt arbete. Att vara trygg med grundläggande datorhantering samt vara mottaglig för tekniska förändringar är något som vi värdesätter i våra medarbetare. Våra arbetsmetoder och system får du lära dig på plats under den fyra veckor långa grundutbildningen som gör dig till certifierad försäkringsrådgivare.

Vårt fräscha kontor är centralt beläget i Halmstad och våra arbetstider är måndag till torsdag 11 – 19 samt fredagar 10 – 14. Vi har ett attraktivt provisionssystem med en branschanpassad grundlön som trygghet.

Vi ser fram emot din ansökan och kommer därefter kontakta dig med mer information.

Ansök redan idag. Tjänsten startar den 7 oktober 2019. Urvalsprocessen pågår fortlöpande.

Denna roll omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Michael Carlsson i Halmstad på telefon 0701-47 03 46 eller mail michael.carlsson@if.se.