Senior Consultant till 421

Stockholm
Ansök senast 2019-09-19

421 är ett managementkonsultbolag med finansmarknaden som spelplan. Vi brinner för att bistå våra kunder genom utmaningar och förändringar – allt för att ge dem en självklar plats på framtidens finansmarknad. Vi gör detta genom en leverans som baseras på integritet, proaktivitet och resultatfokus där vår gemensamma framgång byggs individens utveckling, hälsa och kreativitet.

Hos oss kommer du att arbeta med spännande, utmanande och svåra projekt där förändringsresan är en del av målet. Vi uppnår detta genom att leverera Rätt förändring, på Rätt sätt och med Rätt människor.

Vi behöver nu komplettera vårt team med ytterligare två knivskarpa konsulter och för att vara aktuell för rollen har du minst:

-      Akademisk examen inom finans, ingenjör eller annan relevant disciplin

-      2–5 års arbetslivserfarenhet från finans- och/eller konsultbranschen

-      Grundläggande kompetens om/erfarenhet av arbete i projektform 

-      Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Har du dessutom en specialistkompetens eller något du brinner lite extra för inom följande områden blir vi lite extra glada!

-      Anti Money Laundering eller Financial crime

-      Affärsutvecklingserfarenhet inom start-up/fintech

-      Erfarenhet från PMO eller projektledarroll

Utöver ovan har du förmåga att ta dig an projekt och arbetsuppgifter på ett prestigelöst vis. Du trivs som bäst i med teamleveranser och brinner för att engagera och lyfta dina kollegor. Vi arbetar alltid med våra värderingar i bakhuvudet och vill att du delar dem med oss. Att vara positiv, kreativ, lösningsorienterad, proaktiv och bibehålla hög integritet är extremt viktigt för oss och det styr vårt agerande såväl internt som externt. Vi värdesätter mod, innovativ problemlösning, transparens och målmedvetenhet och drivs av att bli absolut bäst på det vi gör.

421 präglas av en snabbväxande och dynamisk miljö där karriär- och kompetensutveckling prioriteras parallellt med välmående och balans i livet. Vi har en platt organisation, högt i tak, en inkluderande struktur och framförallt roligt på jobbet.

Hos 421 ges du stora möjligheter att både bygga din karriär och på ett avgörande sätt bidra till bolagets utveckling!