Bovärd/Fastighetsskötare till Willhem i Borås

Borås
Ansök senast 2019-08-25

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag.

Willhem söker bovärd till Borås

Är du intresserad av människor, hus och service? Nu söker vi en problemlösande bovärd som gillar att ta ansvar och leverera högsta kvalitet till våra kunder! Tjänsten gäller ett vikariat på ca 1 år med möjlighet till förlängning. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av förvaltaren ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna. 

 Borås har idag 3377 lägenheter spridda över flera stadsdelar på bland annat Druvefors, Kristineberg, Sjöbo, Trandared och i Centrum.

 I dina arbetsuppgifter ingår 

- skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter 

- utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema 

- utföra besiktningar vid av- och inflyttning 

- planering och utförande av reparationer och löpande underhåll 

- hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen 

- beställning och uppföljning av fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete 

- tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter 

Utbildning & erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete, lägenhetsbesiktning, VVS eller el är det meriterande. Har du erfarenhet från att arbeta med människor inom servicebranschen är detta också meriterande - vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen måste du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster. 

Willhem arbetar aktivt med värdegrunden, som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal: http://jobb.willhem.se/ senast den 25 augusti. Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag! 

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta förvaltare Susanna Bergsborn på telefon: 033-4006213 eller via mail: susanna.bergsborn@willhem.se

 Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Varaktighet/Arbetstid: Vikariat på ca 1 år, heltid

Lön: Fast lön