Wiklunds söker Transportplanerare med truckkort

Uppsala
Ansök senast 2019-09-01

Vi söker dig som vill arbeta som Transportledare i våra byggprojekt i Uppsala. Gillar du att skapa goda relationer och vill du arbeta i ett tryggt företag med bra förmåner och i ett härligt gäng, då ska du söka dig till oss.

Arbetsbeskrivning

Ditt ansvar som Transportledare är att planera, leda och utveckla Wiklunds logistik avseende personal, fordon och utrustning. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att registrera samt vidarebefordra transportinformation i våra datasystem samt säkerställa att våra kunders bokade transportuppdrag utförs enligt ingångna avtal. I tjänsten har du mycket kontakt med kunder, förare och företagets övriga transportledningar. Till ditt förfogande finns moderna verktyg och teknik. Du ser även till att arbetet flyter på och hoppar in när de behövs för att lasta och lossa gods med truck. 

Placering är på Bygglogistikcenter i Uppsala. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning.

Vem är du

Du har gymnasieutbildning och behärskar svenska i tal och skrift. Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom logistik med truckkort. Som person tycker du om att leda andra och skapa ett bra arbetsklimat där alla arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Du är driven, social, serviceinriktad och tycker kvalité och säkerhet är viktigt. Du är självgående, har god fysik och van vid ett högt tempo och har hög arbetsmoral. 

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder dig en tjänst med intressanta och varierande arbetsuppgifter. Wiklunds ligger i framkant inom branschen och vi hoppas att du vill vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare.   

På Wiklunds ser vi det som självklart att ha kollektivavtal för att skapa trygghet för dig i arbetet och för framtiden. Som anställd har du möjlighet att nyttja våra tjänster till ett förmånligt pris. Vi arbetar med utvecklingsplan, vi har friskvårdsbidrag, subventionerad sjukvård, förskottsemester och möjlighet till hälsokontroller.

Kontakt & ansökan 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chef Christian Wall på telefon 08-505 956 48. Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-09-01. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde för våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro, Lissma och Uppsala och på byggprojekt inom stor Stockholm och Uppsala. Företaget omsätter ca 250 miljoner och har ca 220 anställda. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se.