Wiklunds söker Truckförare till Bygglogistik

Uppsala
Ansök senast 2019-09-01

Vi söker dig som gillar att köra truck och vill arbeta på våra byggprojekt i Uppsala. Gillar du att skapa goda relationer och vill du arbeta i ett tryggt företag med bra förmåner och i ett härligt gäng, då ska du söka dig till oss.

Arbetsbeskrivning

Som truckförare ansvarar du för materialhantering på de byggprojekt vi arbetar på. Dina dagliga arbetsuppgifter innehåller bland annat godsmottagning med lastning/lossning. Du arbetar brett med varierande arbetsuppgifter och en viktig del av arbetet är att se till att det är ordning och reda på lagret. 

Placering är på ett av våra bygglogistikcenter i Uppsala. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning. 

Vem är du? 

Du har gymnasieutbildning och behärskar svenska i tal och skrift. Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom logistik med truckkort. Truckutbildning (behörighet B) är ett krav, då skjutstativstruck är det främsta arbetsredskapet. Som person är du driven, social, serviceinriktad och tycker kvalité och säkerhet är viktigt. Du är självgående, har god fysik och van vid ett högt tempo och har hög arbetsmoral.

Vad erbjuder vi? 

Vi erbjuder dig en tjänst med intressanta och varierande arbetsuppgifter. Wiklunds ligger i framkant inom branschen och vi hoppas att du vill vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare.

På Wiklunds ser vi det som självklart att ha kollektivavtal för att skapa trygghet för dig i arbetet och för framtiden. Som anställd har du möjlighet att nyttja våra tjänster till ett förmånligt pris. Vi arbetar med utvecklingsplan, vi har friskvårdsbidrag, subventionerad sjukvård, förskottsemester och möjlighet till hälsokontroller.

Kontakt & ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Christian Wall på telefon 08-505 956 48. Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-09-01. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde för våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro, Lissma och Uppsala och på byggprojekt inom stor Stockholm och Uppsala. Företaget omsätter ca 250 miljoner och har ca 220 anställda. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se.