Hyresadminsitratör till Stena Fastigheter

Stockholm
Ansök senast 2019-08-25

Vill du jobba på ett av Sveriges största fastighetsbolag? Är du serviceinriktad, noggrann och har du dessutom tidigare erfarenhet av fastighetsadministration? Då kan detta vara jobbet för dig! Nu söker vi en Hyresadministratör till vårt kontor i Stockholm.

Din roll

Som Hyresadministratör hos oss har du en viktig roll i vårt team, som består av dig och två andra Hyresadministratörer, där vi tillsammans arbetar med att stötta och ge service åt förvaltningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera hyresavisering, hyreshöjningar, inbetalningar samt obetalda hyror. Vidare innebär rollen daglig kontakt med både hyresgäster, inkassobolag och kollegor i förvaltningen. Arbetet är varierande och du kommer att hantera hyresfrågor för samtliga orter som vi är verksamma på i Sverige. Placering för tjänsten är på vårt kontor i centrala Stockholm.

Vem är du?

För att trivas i rollen som Hyresadministratör tror vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har förståelse för ekonomifrågor. Kanske har du arbetat med uthyrning eller fastighetsförvaltning innan? Kanske kommer du från ett inkassobolag och är nyfiken på att ta nästa steg mot fastighetsbranschen? Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi, administration eller liknande och viss kunskap i hyresjuridik är det meriterande. Du är en van datoranvändare och har du erfarenhet av Xpand fastighetssystem är det ett plus.

Viktigast är dock att du är engagerad, har rätt attityd och trivs i en administrativ och serviceinriktad roll. Vidare tror vi att du är flexibel, ansvarsfull, noggrann och du ser till att saker blir gjorda. Vi värdesätter även att du som person är öppen och positiv samt är nyfiken på och intresserad av ny kunskap, inte minst inom digitaliseringsområdet.

Din ansökan

Vill du bli vår nya kollega? Ansök redan idag, dock senast den 27 augusti 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sofia Lindqvist på tel. 0701 – 46 84 14.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Sofia Lindqvist

sofia.lindqvist@weselect.com

0701 - 46 84 14