Avgiftsförvaltare till SBC i Stockholm

Stockholm
Ansök senast 2019-08-31

Som avgiftsförvaltare är din huvudsakliga uppgift att sköta bostadsrättsföreningarnas lägenhetsförteckning vilket innebär administrering av överlåtelser, pantsättningshandlingar och andrahandsuthyrningar. Tjänsten inkluderar även arbetsuppgifter som avisering och debitering av avgifter/hyror, reskontrahantering, kontraktsskrivning samt kravhantering. I det dagliga arbetet har man både interna och externa kontakter. Frekventa kontakter med bostadsrättsföreningar som framför allt innebär att via telefon och e-post svara på frågor samt ge rådgivning på ett korrekt och trevligt sätt.

Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självgående, initiativtagande, serviceinriktad, kvalitetsmedveten med personlig mognad, helhetssyn och god samarbetsförmåga. Förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du har 3 årig gymnasiekompetens gärna med ekonomisk inriktning. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med administration och professionell kundhantering.

Du har goda kunskaper i Office-paketet. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Har du erfarenhet av ekonomiarbete från fastighetsbranschen och hyresgäster är det meriterande, men inte avgörande.

Vi sitter i fina lokaler vid Medborgarplatsen. Välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV, Personligt brev med en kort sammanfattning av hur du passar för huvuduppgifterna, samt en motivering till varför just du är lämplig och vill ha denna tjänst samt betyg från den utbildning du sist avslutat eller är mest relevant för tjänsten.