Apotekschef till Apoteksgruppen i Knislinge

Knislinge
Ansök senast 2019-09-01

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen Knislinge

Vårt fina och nybyggda apotek ligger i samband med en vårdcentral. Där har vi ett bra samarbete som sträcker sig långt tillbaka med härliga och trogna kunder. Du kommer leda ett team på 4 medarbetare som alla hjälps åt och stöttar varandra i vardagens olika skeden. Sen att vi 2017 blev utsedda till Årets apotek är väl enbart en bonus? Det finns bra kommunikation till Kristianstad, bussarna går var 10:e minut - morgon samt kväll. Kom och gör skillnad tillsammans med oss!

Vi har öppet 09.00 till 18.00 på vardagar, stängt under helgdagar.

Din roll som Apotekschef

Vi söker nu en Apotekschef med farmaceutisk kompetens som drivs av resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetarengagemang. Ditt uppdrag är att styra verksamheten, inspirera dina medarbetare och säkerställa att ni tillsammans följer era uppsatta mål. För att nå dessa mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras utveckling.

Du leder ett team om fyra medarbetare som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så tveka inte att kontakta oss.

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 1 september 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, tel. 073- 073 5371.

Välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.

Kontaktperson

Viktoria Shakalina

viktoria.shakalina@weselect.com

0730735371