Cutters söker en Regionchef Stockholm

Stockholm
Ansök senast 2019-09-01

Är du grym på att bygga relationer, har ledarerfarenhet inom retail och vill bli en del av Nordens snabbast växande frisörkoncept? Cutters har sedan starten för tre år sedan öppnat 80 salonger i Norden. Med vårt drop-in koncept ligger fokus på att kunderna får effektiv och kvalitativ hårklippning - till ett fast pris. Vi fortsätter att växa i snabb takt och söker nu en Regionchef Stockholm, en nyinrättad roll i Sverige och du kommer att bli en nyckelperson i vår fortsatta snabba expansion!

Din roll

I rollen som Regionchef Stockholm är du ledet mellan huvudkontoret och salongerna. Du har driftansvar för samtliga sex salonger i Stockholm, inklusive yttersta ansvaret för såväl budget och resultat som för personal och bemanning. Vi expanderar och växer i snabb takt i Sverige och i denna roll ingår även ansvaret för våra nyöppningar. Vidare ingår följande i din roll:

·      Vara ansiktet utåt i regionen och säkerställa att salongerna följer vårt koncept

·      Vara operativ och känna dina salonger genom att både arbeta i salongerna och med medarbetanara regelbundet

·      Vara med och rekrytera frisörer

·      Planera bemanningen av personal i salongerna och arbeta aktivt med att sätta samman positiva och fungerande team

Din profil

För att lyckas i rollen är det krav på några års ledarerfarenhet inom retail från ett snabbfotat företag. Erfarenhet av operativt ledarskap där du har skapat bra resultat genom att leda andra är viktigt för oss eftersom rollen är ny hos oss i Sverige. Vidare är du flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du B-körkort är det meriterande. 

Då Cutters är ett etablerat företag med start-up känsla ser vi att du är en person som tycker det är roligt och spännande att vara med i en organisation där mycket händer. För att trivas är du en resultat-och kundorienterad ledare som är grym på att bygga relationer och motivera dina medarbetare! Genom din fantastiska planeringsförmåga har du inga problem att hålla många bollar i luften, samtidigt som du är en stresstålig person som enkelt kan hantera oförutsägbara situationer. Med din positiva och prestigelösa attityd delar du med dig av din kunskap, tidigare erfarenheter och förbättringsförslag – allt för att fortsätta vår expansionsresa tillsammans!

Vi erbjuder dig

För Cutters är trivsel och arbetsglädje viktig och vi önskar att erbjuda en förutsägbar och trygg arbetsplats med högt tempo. För att du ska lära dig vårt koncept på bästa sätt får du upplärning i Cutters och hur frisörernas introduktion till vårt företag går till under fem dagar på vår Academy i Oslo. Vi växer fort med våra 80 salonger på tre år, och vi ser att det finns väldigt goda utvecklingsmöjligheter för den rätta personen hos oss då vi har vidare ambitiösa framtidsplaner i både Sverige och internationellt.

Din ansökan

Låter rollen spännande och din profil överensstämmer det vi söker? Ansök redan idag, dock senast söndagen den 1 september 2019. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I din ansökan vill vi se ditt CV och ditt personliga brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman, tel. 0727-474242.

Välkommen med din ansökan!

Cutters är Nordens mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept. Vi är ett rent drop-in koncept och erbjuder en effektiv och kvalitativ klippning till alla våra nästan 3500 kunder. Vi har funnits i tre år, och finns idag i fem länder med 80 salonger. Vårt unika drop-in koncept bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet och pris. Effektivitet skapar vi genom att klippningen endast tar 15 minuter, kvalitet genom att vi har några av landets bästa frisörer, dessutom erbjuder vi alltid ett fast pris där alla klippningar kostar 299 kr oavsett kön eller typ av klippning. Självklart händer det att klippningen ibland tar lite längre tid, men du betalar ändå samma pris. Vi erbjuder inte tjänster som hårtvätt, huvudmassage, färgning eller slingor i håret, utan fokuserar istället på det vi är bäst på; bra klippningar och enkel styling. Hos oss vet du alltid vad du får och vad du betalar för.

Kontaktperson

Maria Sjöman

maria.sjoman@weselect.com

0727 - 47 42 42