Drifttekniker till Eltel i Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2019-08-30

Vi söker en drifttekniker till Eltel i Göteborg. Är du personen vi söker?

Vi söker drifttekniker med god teamkänsla till vår nätdriftcentral (NMC) som ingår i vårt affärsområde Aviation & Security.

Eltel erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.


Dina arbetsuppgifter

  • Drift och övervakning av nationella och internationella nät för våra kunder
  • Ansvara för att aktiva larm åtgärdas i befintliga system enligt tekniska systemkrav samt gällande processer och anvisningar
  • Ansvara för NMC’s kundingång
  • Upprätthålla kvaliteten av data som skrivs in i databaser och stödsystem
  • Ansvara för driftsättning av kundrelaterade förbindelser och installationer i kundernas nät
  • Ansvara för att garanterad tillgänglighet och kvalitet i kundernas nät uppfylls

Vem är du:

Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasieutbildning. God kännedom om tele-/datanät och dess uppbyggnad och samband. Du kan läsa och tolka teknisk dokumentation på såväl svenska som engelska. Dokumenterade IP-kunskaper.

Då vi arbetar i en serviceorganisation är dina personliga egenskaper viktiga. För tjänsten krävs att du är serviceinriktad och har ett synsätt och en lyhördhet som gör att du kan sätta dig in i våra kunders skiftande behov och upprätthåller god service och kvalitet samt agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap. Du har god samarbetsförmåga och initiativkraft. Du är flexibel, strukturerad och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.


Meriterande:

Tidigare erfarenhet från arbete på nätdriftcentral, på nationell och/eller internationell nivå. Kunskaper om IP motsvarande CCNA.


Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2019-08-30. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. För tjänsten gäller skifttjänstgöring samt beredskap. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Teamledare David Hansson 0725-843691david.hansson@eltelnetworks.se eller Teamchef Lotta Nordelöfcharlotta.nordelof@eltelnetworks.se

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

................................................................................................................................................................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 200 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 200. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.