Fastighetstekniker till Kallhäll

Kallhäll
Ansök senast 2019-08-31

Har du flerårig erfarenhet av arbete som fastighetstekniker samt är van att leverera högsta kvalitet till dina kunder? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Vi söker en fastighetstekniker till vårt centrallager i Kallhäll. Fastighetsteamet består av tre personer vilka kommer bli dina närmsta kollegor och du kommer att rapportera till fastighetschefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Arbetstiderna varierar mellan 6:00-20:00 och då vi även arbetar med beredskap kommer du att ha en beredskapsvecka per månad. Då arbetet ibland måste förläggas när verksamheten ligger nere bör du kunna jobba vissa kvällar och helger.


Arbetsbeskrivning

Som fastighetstekniker på Dahls centrallager kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom drift, skötsel och underhåll och arbeta i olika projekt i verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Felavhjälpande underhåll 
 • Föregripande underhåll 
 • Statuskontroller 
 • Beställningar och kontakter med underentreprenörer 
 • Arbeta med ärendehanteringssystem 
 • Vara behjälplig vid omflyttningar på kontoret 
 • Ta in offerter och värdera dessa tillsammans med fastighetschef. 
 • Dokumentera och administrera ärenden 
 • Kontakt med företrädare för verksamheten 
 • Arbeta med säkerhet och brandskydd


Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter samt är praktiskt lagd och har ett stort tekniskt intresse. För att trivas i rollen måste du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Då arbetet innebär mycket kontakt med andra människor är du utåtriktad och har en god social förmåga. Vidare trivs du att arbeta i team och är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra. God datorvana samt kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är nödvändigt för att kunna utföra arbetet. B-körkort är ett krav. 

Det är meriterande om du har utbildning inom drift- och fastighetsteknik alternativt bakgrund som snickare, VVS-tekniker, smed etc. Även truckkörkort och tillstånd att köra saxlift är en merit, likaså intyg om heta arbeten.


Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat

 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser 
 • Frivillig gruppförsäkring


Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Frithiof, Fastighetschef, på 08-583 595 73.


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Det vore kul med en kvinna i teamet och vi välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.