Project Management Office (PMO) till Ramboll

Stockholm
Ansök senast 2019-08-25

Vi erbjuder dig möjligheten att använda och utveckla dina kunskaper inom projektledning för att utveckla, driva samt genomföra Rambolls största och mest komplexa multidisciplinära projekt i vårt Project Management Office (PMO) . För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har ett stort intresse för att utveckla både människor och projekt, för att bidra med din erfarenhet till Rambolls förändringsresa. Om du är vår nya medarbetare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.


Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Project Management Office (PMO)

Som vår nya medarbetare kommer du att vara en del av vår organisation som driver Rambolls största projekt. Vi är en komplett projektorganisation med mycket erfarna projektledare, projekteringsledare, projektplanerare, risk manager, contract manager och project finance. Projekten är både i Sverige och internationellt där vi arbetar med både privata och offentliga beställare. Våra projekt är bland annat inom tunnelbana, framtida snabbtåg, flygplatsutveckling, internationella industriföretag, sjukhus och kraftverk. Du kommer vara en del i Rambolls organisation av över 15 000 medarbetare i 35 länder.

På PMO har vi erfarenheter från olika branscher som infrastruktur, energi, industri och försvar med ett genuint intresse för människor och vår samhällsutveckling. Vi tror på mångfald och jämlikhet med den dynamik och kraft som det ger. Vi sitter i Rambolls huvudkontor vid Mariatorget i en fräsch och modern miljö. Vår vision är att utveckla ledarskap och projekt med nya affärsmodeller och moderna organisationer. För att genomföra det önskar vi att du kan bidra med din erfarenhet, kompetens och vilja till att personlig utveckling.

Vi söker just nu efter en Senior Project Manager, Project Planner, Risk Manager och Project Manager Finance. Du kan läsa mer om respektive roll här: http://se.ramboll.com/lediga-jobb?query=PMO&country={B0D67A45-55C9-4BBA-9219-CC6882FE02AB}

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vara med och driva Rambolls mest komplexa projekt
  • Utveckla kompetens och verksamhet inom ledarskap och projektledning
  • Bidra med ytterligare kunskap inom något av följande områden: kontrakt och avtal, riskhantering, projektplanering


Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Erfarenhet av att driva stora projekt inom infrastruktur, industri eller energi
  • Affärsmässigt driv
  • Förhandlingsvana, både från Sverige och internationellt
  • Högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet
  • God kommunikativ förmåga i tal och text
  • Goda kunskaper i engelska

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

 

Välkommen till Ramboll Projektledning

Inom projektledning arbetar ca 250 bygg-, och projektledare, samt experter inom digitalisering och modellering. Ramboll projektledning erbjuder möjlighet arbeta med projektledning på den lokala marknaden till stora internationella projekt inom infrastruktur och industri. Vi är experter på hela byggprocessens olika faser. Från tidiga skeden med att utveckla projekt, förstå kundens intäktskalkyl till genomförande och kunskap om hållbart byggande som skapar värde i förvaltningsfasen för kunden. Våra projekt är multidisciplinära vilket möjliggör samarbete med kunder och kollegor inom alla Rambolls verksamhetsområden.

 

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.


Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 25-08-2019.