Marknads- och kommunikationsansvarig till Mavera

Stockholm
Ansök senast 2019-08-25

Är du en stjärna på marknad och kommunikation, prestigelös och vill arbeta med en tjänst som gör skillnad? Vill du arbeta i en roll där du får ta stort ansvar och där du samtidigt är en viktig komponent för företagets resa framåt? Då kan du vara rätt person för oss! Mavera är ett marknadsledande Insurtech bolag med globala ambitioner. Vi levererar en tjänsteplattform inom försäkringsmedicin i de nordiska länderna och rekryterar nu en marknads- och kommunikationsansvarig för att påskynda expansionstakten.

Din roll

I rollen som marknads- och kommunikationsansvarig ligger fokus på att öka kunskap och kännedom om oss och våra tjänster, genom att driva strategiska och operativa marknads- och kommunikationsfrågor. Då detta är en ny tjänst hos oss, finns det en viss flexibilitet i att anpassa rollen utifrån din bakgrund, kunskap och erfarenheter. Vidare ser vi att dina huvudsakliga ansvarsområden bland annat kommer att innehålla följande:

·      Skapa, utveckla och implementera Maveras digitala strategi samt optimera vår närvaro i samtliga kanaler.

·      Skapa material för och kontinuerligt uppdatera innehåll på hemsida, kundpresentationer och sociala medier, med fokus på att skapa mervärde och öka försäljning samt utveckla våra kundrelationer.

·      Projektleda webbprojekt, sökoptimering, skapa kundcase och white papers.

·      Employer Branding

Du välkomnas till vårt fina kontor i centrala Stockholm där du sitter tillsammans med 18 medarbetare och tillhör ett team om tre personer, där samtliga rapporterar till försäljningschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att skapa slagkraftigt material och har förståelse för vikten av tydliga budskap och Employer Branding. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som har stort intresse för marknadsföring och kommunikation samt de förändringar som sker i branschen. Du trivs i social dialog med andra och är duktig på att knyta kontakter. Då rollen är ny hos oss är det viktigt att du är handlingskraftig, initiativrik och inte rädd för att självständigt ta reda på information. Vi är ett bolag med en familjär känsla och ser därför att du är prestigelös, öppen och delar vår målinriktade anda!

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast söndagen den 25 augusti 2019. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I din ansökan vill vi se ditt CV och ditt personliga brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman, tel. 0727-474242.

Välkommen med din ansökan!

Mavera är ett Insurtech bolag inom medicinsk rådgivning. Våra tjänster hjälper försäkringsbolag, skaderegleringsbolag, juridiska ombud och advokatbyråer att få oberoende försäkringsmedicinsk rådgivning på ett säkert, enkelt och effektivt sätt. Vi hanterar tusentals ärenden per månad genom vårt webbaserade ärendehanteringssystem VERA och vårt nätverk av medicinska rådgivare. Vi är ledande på marknaden inom försäkringsmedicinsk rådgivning i Sverige och expanderar med en ökad närvaro i våra nordiska grannländer.

Kontaktperson

Maria Sjöman

maria.sjoman@weselect.com

0727 - 47 42 42