Redovisningsekonom till SBC

Sundsvall
Ansök senast 2019-08-25

SBC söker ständigt nya talanger. Just nu söker vi både nyutexaminerade och erfarna redovisningsekonomer.

Som redovisningsekonom på SBC kommer du arbeta i våra moderna lokaler i centrala Sundsvall. Här arbetar ca 130 medarbetare varav 80 arbetar med redovisning.

Du kommer att arbeta med redovisning, från bokföring till och med årsbokslut/ årsredovisning, deklaration, moms och skatt med mera. Du bidrar till goda beslutsunderlag och ger stöd i ekonomiska redovisningsfrågor till våra kunder. Du deltar aktivt i förändring och utveckling inom redovisningsområdet så att det totala redovisningsarbetet upplevs förstklassigt.

  • Budgetarbete
  • Bokslut.
  • Administration av interna system
  • Löpande bokföring
  • Orderfakturering
  • Kund och leverantörsreskontran
  • Deklaration och moms

Du som söker tjänsten ska ha relevant ekonomisk eftergymnasial utbildning. Meriterande om du även har relevant erfarenhet.

Som person är du noggrann, strukturerad och har ett öga för siffror. Vi arbetar ständigt för att bli bättre och för att trivas i rollen behöver du tycka om att struktur och att förbättra arbetssätt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team kombinerat med arbetsuppgifter som sköts självständigt, varför det är viktigt att du trivs med båda delarna. Vidare söker vi någon som är driven och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Du behärskar svenska i tal och skrift och du är givetvis en god datoranvändare. Du har hög servicenivå och förmåga att på ett professionellt sätt skapa goda kundrelationer. Vidare är du analytisk, noggrann och har god planeringsförmåga och utför ditt arbete på ett systematiskt sätt. Du ingår i en arbetsgrupp där du som person är flexibel då det förekommer arbetstoppar.

Bifoga CV, Personligt brev med en motivering till varför just du är lämplig och vill ha denna tjänst samt betyg från relevanta utbildningar.