Arbetschef till Lindbäcks i Mälardalen

Stockholm
Ansök senast 2019-08-11

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan vi startade vårt familjeägda företag i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning vilket har ökat vår produktion till 2000 lägenheter/år. Vi har idag byggarbetsplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi är i en expansiv fas där vi söker nya medarbetare! Vi strävar efter mångfald - vi tror att olikheter skapar en dynamisk arbetsplats med ökad trivsel och bättre resultat. Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

Är du en resultatdriven, strukturerad person med erfarenhet inom byggsektorn och som trivs med att ta hand om kunder? Välkommen med din ansökan!

Vi söker en Arbetschef till Mälardalen

Lindbäcks koncern består av tre bolag/affärsområden; Lindbäcks Fastigheter, Lindbäcks Bygg och Lindbäcks Boende. Vårt huvudkontor ligger i Piteå men vi har även kontor i Stockholm, Göteborg och Kiruna. Nu söker vi en Arbetschef med placering vid vårt kontor i Stockholm och med ansvar för byggen i Mälardalen. Vårt uppdrag är att bygga goda relationer till våra kunder och samarbetspartners och genom förtjänat förtroende utveckla bygg- och bostadsprojekt. Du blir en viktig del i vår fortsatta utveckling.

Om rollen

I rollen som Arbetschef har du ett övergripande ansvar för de projekt du tilldelas. Du ska bidra med råd och stöd under projekteringsfasen och när projektkalkylen är uppförd övergår det ekonomiska ansvaret för projekten till dig. Du har ett personalansvar för din enhet och ett ansvar att utveckla byggverksamheten utifrån gällande strategiska och operativa mål samt överenskomna utmaningar.

Ekonomi

·        Ekonomiskt ansvar för tilldelade projekt, strategisk ekonomiplanering utifrån tilldelad anbudskalkyl.

·        Huvudansvar för framtagande av projektkalkyl för samtliga kontoslag.

·        Ansvarig för fastställande av projektkalkyl.

Personal

·        Personalansvar för platscheferna inom din enhet.

Genomförande

·        Kontraktstolkning mot kund och underentreprenörer.

·        Säkerställa genomförande på byggarbetsplats för tilldelade projekt i enlighet med kontrakt.

·        Hantera och ta väl hand om kunder och andra externa parter relaterat till projekten.

Du rapporterar till regionchefen för Mälardalen.

Om dig

Vi värdesätter bred kompetens inom byggbranschen med flerårig erfarenhet inom projektledning och ledarskap. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal såväl som i skrift samt har goda datorkunskaper.

Vi söker dig som är engagerad, resultatinriktad och driven men som också är lyhörd mot dina kollegor och har bra samarbetsförmåga. Du har en hög social kompetens och värdesätter goda och långa relationer med såväl interna som externa kontakter.

Kompetens/utbildning:

·        God social kompetens

·        Teoretisk och praktisk erfarenhet av husbyggnation.

·        Teoretisk och praktisk erfarenhet av projektkalkyler och av att arbeta mot ett ekonomiskt resultat.

·        God kunskap i entreprenadjuridik.

·        Datorvana med goda kunskaper i Word, Excel, PowerPoint och tidplaneringsverktyg.

·        Utbildning i SAM, BAM (Bättre arbetsmiljö) samt BAS-U/BAS-P

Om oss på Lindbäcks

Vi bygger industriellt för att vi tror på boende för fler. Allt började med en byasåg för 95 år sedan, i den lilla byn Kallfors sydväst om Piteå i Norrbotten. Idag är familjeföretaget Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus i trä med visionen om att vara kundens förstahandsval när det gäller att bygga, bo och leva.

Hjärtat i vår verksamhet är att bygga industriellt och med trä från de norrländska skogarna. Tack vare modern teknik och LEAN Production producerar vi våra volymer i fabrik som vi sedan monterar snabbt, säkert och kostnadseffektivt direkt på plats – både på uppdrag av våra kunder och i egen regi. Det har med tiden gett oss god kunskap och erfarenhet av hela processen och vi kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar – från projektutveckling till produktion och bygge.   

På Lindbäcks värdesätter vi engagemang, kunskap och drivkraft hos våra medarbetare. Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Ansökan och kontakt

Stämmer detta in på dig och tycker att vi verkar vara ett intressant företag? Ansök redan idag, dock senast 11:e augusti 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten tel. 0707-60 36 96.

Kontaktperson

Emelie Sandsten

emelie.sandsten@weselect.com

0707 - 60 36 96