Projektör till Eltel

Uddevalla
Ansök senast 2019-08-09

Vi söker projektör till Eltel i Uddevalla


Vi söker projektör till vårt affärsområde Communication. Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

I vårt team i Uddevalla har vi en tajt och bra sammanhållning och strävar hela tiden efter att bli bättre på det vi gör. Vårt kontor finns i Uddevalla och vårt arbetsområde är Trestad/Bohuslän med omnejd. Det är viktigt att du ska kunna jobba självständigt men också funka bra i vårt härliga gäng.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en av flera projektörer i teamet. Du ansvarar för design och kalkylering av beställd anläggning och att nödvändiga tillstånd finns. Att arbetshandlingar och avrop av utförande-personal är framtagna samt fakturering av beställt arbete vilket innebär att du kommer att ha stor påverkan på kundnöjdhet och det ekonomiska resultatet.

Du har kontinuerliga dialoger med våra kunder, övriga intressenter och underentreprenörer för att säkerställa leveransen, kvalité och kostnad. Du rapporterar direkt till teamchef för Uddevalla Bygg.

Samverkan med övriga kollegor i företaget är en naturlig del i ditt arbete där du tillsammans med dina medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens resultat och utveckling.

Rollen innebär ett stort mått av frihet och påverkan av din arbetsdag under ansvar. Du måste vara beredd på att arbetsdagen kan ta olika vändningar och inte alltid bli som planerat.

Vem är du?

Vi ser helst att du har någon sort av branscherfarenhet som projektör eller liknande. Minst gymnasial utbildning eller motsvarande, men uppmanar även dig utan branscherfarenhet att söka. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ekonomi, projektledning och vana av att arbeta i affärssystem.

Meriterande är kunskap/erfarenhet inom optoteknik, affärs-/ och entreprenadjuridisk (AB04 & ABT06) erfarenhet.

Du skall obehindrat, i både tal och skrift, kunna kommunicera med våra kollegor, övriga intressenter och beställare på både svenska och engelska. Ett i Sverige giltigt, B-körkort är ett krav.

Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att lära dig nya saker och utvecklas. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg. Du trivs i situationer där problemlösning och förhandling är en naturlig del av jobbet. Du har en öppen syn på förändring med en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer.


Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2019-08-09. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.


Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Richard Bagge via e-post: richard.bagge@eltelnetworks.se


Välkommen med din ansökan!


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

..........................................................................................................................................................…

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete. Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson

Admin Talent Software

annonsering@rekry.se