Senior Projektledare till Eltel Distrikt Väst

Göteborg
Ansök senast 2019-07-31


Vi söker en senior Projektledare till vårt affärsområde Communication till Eltel i Distrikt Väst


Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet. Vi söker nu en senior Projektledare till vårt distrikt Väst.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som senior Projektledare kommer du att leda och stötta strategiska projekt inom distriktet. Du kommer också tillsammans med vår Projektchef att hjälpa, stötta och undervisa projektledare och teamchefer i distriktet för att bidra till att distriktets projekt följer plan. Eftersom distriktet har kontor i Göteborg, Uddevalla, Skövde, Borås, Alingsås och Kungsbacka innebär tjänsten en del resande.

Du kommer att delta i projektuppföljningsmöte för våra strategiska projekt. Du kommer också att vara involverad i avtalsfrågor mellan Eltel och dess entreprenörer och kunder. Att vara en problemlösare och ha en god analytisk förmåga är av stor vikt för att lyckas i rollen.

Som senior Projektledare rapporterar du till Projektchefen.

Vem är du:

Mycket viktigt att du har erfarenhet av leda och styra projekt på ett strukturerat och effektivt sätt, vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor. Minst två års erfarenhet som projektledare. Vi tror att du som söker tjänsten har bra ledarskap och lätt för att samarbeta. Du är duktig på att hantera en högre arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Utbildning: Högskoleutbildning med ekonomisk eller teknisk inriktning och Projektledarutbildning

Kunskaper i entreprenad juridik, BAS-U och BAS-P.

Bra kunskaper i Excel, IFS (eller liknande) samt QlikView

Branschkunskap.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har B-körkort.


Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2019-07-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.


Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta:

Anne-Lie Lind, Distriktschef Communication Väst, anne-lie.lind@eltelnetworks.se, mobil 0722–267233

Alexander Gummesson, Projektchef Communication Väst, alexander.gummesson@eltelnetworks.se, mobil 0725–378272


Välkommen med din ansökan !


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

..........................................................................................................................................................…

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete. Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson

Admin Talent Software

annonsering@rekry.se