Projektör till Eltel i Uddevalla

Uddevalla
Ansök senast 2019-07-31

Vi söker en driven och engagerad Projektör till Eltels Service i Uddevalla.


Dina arbetsuppgifter

 • Du ansvarar bland annat för att utföra operativa åtgärder samt projektering inom området telekom.
 • Du kommer ingå i ett team och delta i de strategiska utvecklingsarbetena.
 • I rollen ingår att göra kostnads- och dagsverksberäkningar utifrån beställningar.
 • Du kommer att upprätta arbetshandlingar och materielbeställningar samt upprätta tidsplaner.
 • Du ansvarar för att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund/beställare samt säkrar leveranstiden och ser till att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.
 • Du är vår kontakt gentemot entreprenörer och externa kunder/intressenter och är ett naturligt stöd åt tekniker som jobbar operativt i fält.


Vem är du:

 • Du har minst 3-årigt gymnasium med teknisk/praktisk inriktning eller motsvarande.
 • Vi vill att du har erfarenhet av projekteringsarbete, alt har en bakgrund inom el/tele samt är van att ansvara för den egna affären. 
 • Entreprenad juridik är meriterande.
 • Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad.
 • Du är en god kommunikatör med förmåga att lyssna och kan hantera helhetsperspektiv kombinerat med en känsla för detaljer.
 • Du har även lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer.
 • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
 • B-körkort är ett krav.


Ansökan och frågor

Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.


Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Teamchef Andreas Schöneman, andreas.schöneman@eltelnetworks.se


Välkommen med din ansökan !


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

.............................................................................................................................................................

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete. Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.