VD / Verksamhetschef till Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd

Stockholm
Ansök senast 2019-08-11

"Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd tryggar fastighetsbranschens framtida kompetensförsörjning. Rätt kompetens bidrar till hållbar samhällsbyggnad och en attraktiv bransch där människor vill arbeta, utvecklas och göra karriär."

Brinner du för kompetensutveckling och vill använda ditt engagemang för att höja kompetensen inom fastighetsbranschen? Mår du som bäst när du ser andra växa? Då kanske vi har rätt utmaning för dig! Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd söker nu en VD / Verksamhetschef som vill vara med och förverkliga ovan vision.

Din roll

Som VD / Verksamhetschef ansvarar du för FU:s verksamhet och säkerställer att vi når våra mål. I tjänsten ingår även helhetsansvar för vårt valideringsverktyg, FAVAL, som syftar till att validera fastighetsbranschens yrkesroller. Du coachar ett kompetent team om sex medarbetare vars ansvarsområden är inom olika projekt, utbildningsråd, kommunikation och administration. Med stort engagemang förväntas du och ditt team vara med att bidra till att nå uppställda mål. Vidare arbetar du aktivt med utveckling av verksamheten och driver ditt och teamets arbete på ett kreativt sätt. Vidare ingår i uppdraget:

·      Skapa och behålla en bra kontakt med utbildningsväsendet för att påverka innehållet i utbildningarna

·      Lyssna till och samråda med branschen i utbildningsfrågor samt initiera och genomföra olika projekt/aktiviteter

·      Ansvara för att fastighetsbranschen marknadsförs i rätt forum

·      Budgetarbete

·      Omvärldsbevakning

·      Föredragande i styrelsen

·      Ansvara för projektmedel avseende ansökan och uppföljning

Då en stor del av ditt uppdrag är att nätverka runt om i landet förekommer en hel del resor i tjänsten, men du är placerad på Sveavägen i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har erfarenhet från utbildningsväsendet och brinner för utbildningsfrågor. Du behöver inte kunna fastighetsbranschen, det viktigaste är att du är engagerad och vill lära dig. Vidare har du erfarenhet av ekonomi och budget, är resultatorienterad, har haft personalansvar samt vana av eller intresse för styrelsearbete.

För att trivas i tjänsten är det viktigt att du är nätverkande som person och brinner för ditt uppdrag och tar varje tillfälle i att marknadsföra fastighetsbranschen. Vidare tror vi att du är initiativtagande och nytänkande, samt med ett genuint intresse av att leda och utveckla andra.

Om oss

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU) är en ideell förening som ägs av arbetsmarknadens parter inom fastighetsbranschen och som arbetar för kompetenssäkring av branschen. FU företräder branschen i utbildnings- och kompetensfrågor och finansieras genom kollektivavtal mellan parterna. Våra värderingar bygger på engagemang, respekt och nyfikenhet. Vi har ett mycket nära samarbete med varandra och letar alltid efter bättre gemensamma lösningar och synergier samtidigt som vi jobbar självständigt i våra arbetsuppgifter. Här får du med önskan om ett fritt och utvecklande arbete, med ledarskap och nätverkande som viktiga bitar, möjlighet att göra verklig skillnad för fastighetsbranschen.

Din ansökan

Låter det som en spännande utmaning? Ansök senast den 11 augusti 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sofia Lindqvist via mail, sofia.lindqvist@weselect.com. Då det är semestertider besvarar vi dina frågor samt påbörjar urvalsarbetet vecka 32.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Sofia Lindqvist

sofia.lindqvist@weselect.com

0701 - 46 84 14