Butikssäljare/Innesäljare till Dahl

Norrland
Ansök senast 2019-08-05

Är du en utåtriktad person som brinner för att göra affärer och ge bästa tänkbara service till dina kunder? Då ska du läsa vidare!


Vi söker två kombinerade butikssäljare/innesäljare till Dahl i Örnsköldsvik och i Skellefteå. Säljteamet består i dagsläget av både butikssäljare, innesäljare och utesäljare vilka kommer bli dina närmsta kollegor och du kommer att rapportera till Försäljningschefen.

Tjänsterna är två tillsvidareanställningar på heltid med placeringsort i Skellefteå respektive Örnsköldsvik. 

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsterna innefattar både arbetsuppgifter som innesäljare och butikssäljare.

Som butikssäljare ansvarar du för att vårda och bearbeta befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer. Du för ett aktivt säljarbete och ombesörjer att aktuella kampanjer och aktiviteter marknadsförs på korrekt sätt. Vidare medverkar du till att skapa en attraktiv butik för att ge bästa tänkbara service till våra kunder.

Som innesäljare är telefonen är ditt främsta arbetsredskap och du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer samt arbetar aktivt med merförsäljning. Vidare är du kundernas kontaktperson vid frågor och försäljning. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

 • Ordermottagning & orderadministration
 • Offertarbete - uppföljning av offerter och prisfrågor
 • Kassaarbete
 • Kundservice (besvara frågor som rör bland annat pris, produkter och teknisk support)
 • Inventering
 • Skyltning 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, utåtriktad och kommunikativ. Du har en positiv inställning och tar gärna initiativ till förbättringar. Då tillgänglighet är ett av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder.

Meriterande är om du har:

 • Erfarenhet från VVS-branschen
 • Tidigare erfarenhet av butiksarbete och/eller arbete som innesäljare
 • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Word


Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal. 

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriär- och kompetensutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat

 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser 
 • Frivillig gruppförsäkring


Om Dahl Sverige AB

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Robert Millbert, Försäljningschef, på 090-16 75 05.


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Kontaktperson

Admin Talent Software

annonsering@rekry.se