Innesäljare till Dahl

Malmö
Ansök senast 2019-08-04

Till affärsområdet Mark & VA söker vi söker en driftig engagerad säljare med utpräglad servicekänsla! 

På Dahl samarbetar Utesäljare med Innesäljare för att leverera den bästa och effektivaste lösningen till våra kunder. Du kommer därför att sitta placerad tillsammans med andra Inne- och Utesäljare. I Malmö har vi också en butik där vi tillsammans tar hand om våra VA-kunder och hjälps åt med alla de uppgifter som hör till butiken.

Som Innesäljare på Dahl är du del i ett effektivt säljteam som snabbt agerar på våra kunders önskemål och hittar effektiva lösningar på olika typer av utmaningar. Det dagliga arbetet präglas av många kundkontakter, främst över telefon och mejl, men även i vår butik. Att ta emot och handlägga order (ordermottagning, orderadministration), produktförfrågningar, samt uppföljning av offerter och prisfrågor är en del av din vardag. 


Din profil 

Naturligtvis är du serviceinriktad, fokuserar på problemlösning och är flexibel. Då delar av arbetet sker i team måste du vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Du gillar att utvecklas, och tar ansvar för att söka produktinformation för att ständigt öka din kunskap om marknaden. För att kunna vårda och utveckla våra kundrelationer på bästa sätt är du självklart trygg i ditt sätt att kommunicera och du drivs av att göra affärer. Du tar stort ansvar för att utföra arbetet på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Självklart hjälper du till där det behövs.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning. Goda kunskaper om våra produkter är meriterande, men inget krav. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har kunskap i affärssystemet M3. Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift, då kommunikationen internt och externt huvudsakligen sker på svenska. Du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska.  


Vi erbjuder  

  • En plats i vårt erfarna och framgångsrika säljteam
  • Möjligheten till vidareutveckling inom ett företag som har en marknadsledande position
  • Kontinuerlig vidareutbildning och personlig utveckling
  • En familjär arbetsplats som gjord för att trivas på

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Med rätt driv hos dig kommer vi ge dig alla förutsättningar att lyckas! För rätt person erbjuder vi ett utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar, och med möjligheten till att kunna avancera inom ett företag som har en marknadsledande position. 


Varför arbeta hos Dahl?  

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.  

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.  

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat:  

  • Subventionerad lunch (Rikskortet) 
  • Regelbundna hälsokontroller 
  • Personalrabatter i våra butiker 
  • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser  
  • Frivillig gruppförsäkring


Ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Head Consulting. Vid frågor är du välkommen att kontakta Eleonor Cserpes på 070 955 31 30 eller eleonor@headconsulting.se.

Urval sker löpande, därför ser vi gärna att du söker så fort som möjligt.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontaktperson

Admin Talent Software

annonsering@rekry.se