Logistiker till Frescano Group

Stockholm
Ansök senast 2019-07-28

Logistiker till Frescano Group

Är du organiserad, noggrann och redo för en varierad roll med goda utvecklingsmöjligheter? Frescano Group söker nu en ambitiös logistiker.


Vilka är vi?

Frescano Group är en entreprenörsdriven koncern, som bygger företag med fokus på att ta traditionella branscher in i en digital miljö. Vi har bland annat tilldelats Kung Carl XVI Gustafs pris till Årets Nybyggare samt blivit nominerade till utmärkelsen EY Entrepreneur of the Year. Personen vi söker kommer primärt att arbeta med Svenska Julförlaget.


Vad kommer du att göra?

I rollen som logistiker kommer du bland annat att arbeta med logistikanalys, leverantörsförhandlingar och orderhantering. Du kommer också administrera inköpsavtal samt leverantörsfakturor. Vi arbetar målfokuserat och du kommer vara delaktig i att följa upp och utveckla processer för att optimera måluppfyllnad. Du arbetar nära tillsammans med den övriga organisationen och rapporterar till inköps- och logistikchef. Vi sitter i fräscha lokaler i Bredden, Upplands Väsby.


Vem är du?

Du är analytisk, strukturerad och lösningsorienterad. Vi arbetar verksamhetsnära vilket ställer krav på social förmåga och en positiv attityd. Du gillar problemlösning och bidrar gärna med din kunskap till andra. För att trivas i rollen tror vi att du är van att arbeta med deadlines och alltid leverera i tid.


Vi vill att du har...

● Relevant eftergymnasial utbildning

● 1-3 års erfarenhet av liknande tjänst

● Mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel

● Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem


Vad erbjuder vi?

Frescano Group är en koncern med flera spännande entreprenörs- och tillväxtbolag i sin portfölj och vi strävar hela tiden efter att bli ännu bättre och samarbetar över bolagsgränserna på olika sätt. Vi tror på ständig utveckling och är måna om att våra medarbetare också utvecklas och trivs i sitt arbete. Vi värderar service, kvalitet och laganda högt. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi ser fram emot en lång relation tillsammans.


Och nu då?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, start så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 28 juli. Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan! Vi ser fram emot att träffa dig för att diskutera rollen närmare, välkommen med din ansökan!