Underhållsplanerare till SBC

Stockholm
Ansök senast 2019-07-31

Vill du ha möjlighet att strukturera ditt arbete efter eget ansvar på en arbetsplats som ger dig rum för utveckling? Vill du arbeta med varierande kunder där du följer projekt från start till slut? SBC söker just nu underhållsplanerare till Stockholmsregionen.


Din roll

SBC strävar efter att ha en så bred och kompetent grupp som möjligt och du kommer arbeta i en grupp med underhållsplanerare och projektledare med olika bakgrund och olika specialområden. Våra uppdrag omfattar alla typer av underhåll, ombyggnader och investeringar i bostadsrättsföreningars fastigheter.

Underhållsplaner är bostadsrättsföreningarnas viktigaste styrdokument som ger dem kontroll över åtgärder och kostnader på lång och kort sikt. Du ansvarar för att offerera och räkna fram pris på denna tjänst, sälja, upprätta alternativt uppdatera underhållsplaner i SBC:s systemstöd och presentera dem för kund. I botten styrs uppdraget av ABK09, dvs allmänna bestämmelser för konsultuppdrag inom arkitekt- och ingenjörsverksamhet. Du är en viktig länk mellan bostadsrättsföreningen och SBC:s övriga projektledning då du i din roll har primär insyn i underhållsbehovet. I din roll genomför du kundbesök, utför syn av fastigheter/byggnader liksom statusbesiktningar. Vidare kan följande ingå i ditt dagliga arbete:

  • Offerera och sälja ny eller uppdaterad underhållsplan till bostadsrättsföreningar
  • Statussyn av fastigheters/byggnaders skick och bedömning av underhållsbehov
  • Statusbesiktningar till grund för föreningars ekonomiska planer
  • Upprättande/uppdatering av underhållsplaner inklusive utlåtande i SBC:s systemstöd
  • Förstudier, undersökningar och behovsanalyser för kunds räkning
  • I förekommande fall även myndighetskontakter

Du kommer att utgå från SBCs moderna lokaler på Södermalm vid Medborgarplatsen i Stockholm.


Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildningsbakgrund från KY eller högskoleutbildning inom bygg eller fastigheter, och har siktet på att arbeta med projektledning av ombyggnationer eller som konsult med fastighetsnära tjänster inom t ex energiområdet. Du har goda byggnadstekniska kunskaper, känner till byggnadsdelar och deras funktion och kan bedöma synergier vid underhållsplaneringen. Körkort är ett krav, precis som flytande svenska i tal och skrift.

Vi vill att du har kännedom om byggentreprenaders villkor och en näsa för affärer, helt enkelt tycka om att ta ett helhetsgrepp på allt från införsäljning av uppdrag till leverans av plan. Goda datakunskaper samt erfarenhet från DeDU är meriterande. Som person ska du vara strukturerad, nyfiken och utåtriktad och tycka om att träffa människor.


Din ansökan

Ansök senast den 31 juli 2019! I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV, personligt brev samt relevanta betyg. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta David Jost på 08-7757212

Välkommen med din ansökan!