Platschef ICA Spridningspunkt

Linköping
Ansök senast 2019-07-02

Vi på Ica söker nu en närvarande chef till vår omlastningscentral i Linköping, som fungerar som en spridningspunkt i regionen. Som Platschef får du chansen att bidra till Icas fortsatta framgång genom att förbättra vår verksamhet samtidigt som du utvecklar och motiverar ditt team. Att vara Platschef för vår spridningspunkt i Linköping innebär bland annat att du kommer ansvara för att våra transporter till våra butiker hanteras på ett effektivt sätt och du sköter dialogen med butiker och åkerier i området.

Är du en prestigelös ledare som värnar om goda relationer? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Huvudsakliga ansvarsområden som Platschef

Som Platschef har du helhetsansvaret för omlastningscentralen och den dagliga driften.

Du driver verksamheten mot bästa resultat och säkerställer god lönsamhet genom ständiga förbättringsåtgärder. Som Platschef för spridningspunkt Linköping ingår du i ledningsgruppen för Transport Syd & Väst och du ansvarar för ett 10-tal lagermedarbetare, för deras utveckling samt för en god arbetsmiljö. 

      Dagliga arbetsuppgifter:

·        Säkerställa driften genom att planera, leda och fördela det dagliga arbetet samt initiera förbättringar i våra arbetsprocesser.

·        Ansvara för att arbetet bedrivs i och utifrån en säker arbetsmiljö.

·        Föra löpande uppföljning och dialog med våra avtalsparter och våra butiker.

·        Följa upp nyckeltal, budget och resultat.

·        Coacha, motivera och utveckla våra medarbetare

·        Driva rehabiliteringsarbete, medverka vid rekryteringar, utföra medarbetarsamtal samt genomföra gruppmöten.

Din profil

Då tjänsten innebär många kontaktytor söker vi dig som har intresse för människor och är bra på att bygga starka affärsrelationer. Du är en trygg och erfaren ledare men trivs samtidigt i en verksamhet där du jobbar nära det operativa och växlar mellan högt och lågt i dina arbetsuppgifter. Du har en god datorvana och kunskaper i Officepaketet då en stor del av arbetet sker administrativt. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning.

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 2 juli 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

ICA Gruppen AB (publ) är ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster och Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet. I koncernen ingår även bolagen Hemtex och inkClub. För mer information se icagruppen.se

Kontaktperson

Johan Pfeifer

johan.pfeifer@weselect.com