Försäkringsrådgivare till Ifs Flagship-kontor

Mölndal
Ansök senast 2019-07-01

Är du en utpräglad lagspelare och vill axla rollen inom försäljning? Tycker du att det låter spännande med försäkring och vill bli en del av vårt härliga team? Då är du varmt välkommen med din ansökan!  


Som säljande försäkringsrådgivare..

..stiger du in i våra nyrenoverade lokaler på Flöjelbergsgatan 4 i Mölndal. Tillsammans med härliga och engagerade kollegor sitter du i ett öppet kontorslandskap som präglas av en kreativ och inspirerande miljö. I det dagliga arbetet tar du emot inkommande samtal och arbetar med rådgivning och försäljning. Vi kommunicerar med kunden till största del via telefon. Du inleder rollen med en gedigen introduktion och utbildning som därefter tas vidare med löpande coachning från din ledare. 

Du kommer till exempel att 

 • Lära dig Ifs produkter, villkor och arbetssätt
 • Ta emot inkommande samtal från nya och befintliga kunder 
 • Genomföra behovsanalyser och ta reda på hur kunden är försäkrad  
 • Arbeta med rådgivning och försäljning med fokus på kundens behov 
 • Säkerställa att kunden har det försäkringsskydd kunden behöver för att känna sig trygg 

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid - se gärna filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If.

 

Vi söker dig.. 

..som vill lyssna, ge råd och se till att våra kunder blir rätt försäkrade. Med ditt genuina intresse för människor agerarar du lyhört för att skräddarsy de bästa lösningarna för varje kund. Som en strukturerad lagspelare har du förmågan att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser att du har ett positivt, lojalt och ansvarstagande förhållningssätt. Du bidrar till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering. 

För att lyckas i rollen ser vi även att du 

 • Har en avslutad utbildning på gymnasienivå 
 • Har 2-4 års erfarenhet av serviceinriktad kundkommunikation
 • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska  
 • Har goda datakunskaper

Det är meriterande om du 

 • Har erfarenhet av behovsanpassad försäljning 
 • Tidigare har arbetat med kundservice via telefon 
 • Har erfarenhet av försäkringsbranschen alternativt annan likvärdig bransch 


Vi erbjuder dig.. 

..ett fantastiskt team där vi alla arbetar för att leverera bästa möjliga lösningar till våra kunder. I vår kreativa miljö hittar du bland annat pingisbord och superhärliga loungemöbler. Vi erbjuder dig lunch till förmånligt pris på två restauranger. Du får även ta del av våra övriga förmåner som exempelvis rabatterade försäkringar och tillgång till vårt nyrenoverade gym. Med löpande coachning från våra ledare arbetar vi tillsammans för att ständigt utveckla dina kunskaper och färdigheter inom rådgivande försäljning och våra försäkringsprodukter. För att stärka teamkänslan hittar vi på olika aktiviteter både på och utanför jobbet.  

Nästa steg 

Vill du bli vår nya kollega? Då är du varmt välkommen in med din ansökan senast 9 juni 2019. Då vi arbetar med löpande urval önskar vi din ansökan snarast möjligen. Vi ser gärna att du bifogar både CV & Personligt Brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Finström (Teamledare CC Inbound) på 073-3381182.  

Vi ser fram emot din ansökan!  


Placering: Mölndal, Flöjelbergsgatan 4

Omfattning: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning 

Start: 2 september 

 

Övrigt 

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.  

Kontaktperson

Admin Talent Software

annonsering@rekry.se