Säljande Försäkringsrådgivare If Skadeförsäkring i Gävle

Gävle
Ansök senast 2019-07-04

Här kommer ett äventyr vi försäkrar dig om att du kommer tycka om!

Bryr du dig genuint om andra människor och känner att det är viktigt att göra skillnad i samhället kan du vara rätt person för oss. Rollen som försäkringsrådgivare med fokus på kunden och försäljning innebär att du får vara del av en vinnande kultur på vårt kontor i Gävle. Göra samhällsnytta genom att försäkra våra befintliga och nya kunder rätt.

If erbjuder försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och nu söker vi nya talanger till vårt kundcenter!


Som säljande försäkringsrådgivare…

…får du möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag genom att erbjuda och sälja rätt försäkringar. Du sitter med alla Ifs privata produkter som bilförsäkring till personförsäkring. Ditt uppdrag är att ringa ut och boka upp befintliga kunder för att sedan genomgå en försäkringsgenomgång. Genom att ställa rätt behovsfrågor skräddarsyr du och erbjuder rätt försäkringslösning för just denna kund. Parallellt hanterar du administrativa uppgifter i våra datasystem och program. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning samt löpande coachning från våra engagerade coacher.

På Hattmakargatan mitt i centrala Gävle finns vårt kontor där sitter du i fräscha lokaler tillsammans med Sveriges härligaste kollegor. På vår avdelning är glädje och driv två ingredienser till att vi lyckas. Vi tror att hemligheten till framgång ligger i att kunna balansera arbetsglädje på riktigt samt en hög arbetsmiljö. Som rådgivare är du ständigt under utveckling!


Vi söker dig..

… Som är genuint nyfiken på människor och beskrivs av vänner som driven och ambitiös. Du trivs i att jobba som ett stort team och tar ansvar för din och ditt teams prestationer och utveckling. Du har ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.


Vi erbjuder dig

  • Heltidstjänst som försäkringsrådgivare med 32,5h arbetsvecka
  • Tjänsten börjar med fyra veckors utbildning till certifierad försäkringsrådgivare
  • Attraktivt provisionssystem med en branschanpassad garantilön som trygghet
  • Friskvårdsbidrag
  • Lunchersättning
  • Fina kontorslokaler i centrala Gävle
  • Viktigaste av allt – Underbara kollegor….


Nästa steg

Vill du bli min nya kollega? Då är du varmt välkommen in med din ansökan. Då vi arbetar med löpande urval vill jag gärna att du bifogar både CV & Personligt Brev. Vill du kontakta mig når du mig Oscar Johansson (Rekrytering och utbildningsansvarig ) på 0707942430 eller via mejl oscar.johansson@if.se.

Anställningen inleder med Utbildning om 4 veckor som börjar 5 Augusti.


Övrigt

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.


Våra arbetstider är:

Måndag – Torsdag 11.00 -19.00

Fredagar 10.00-14.00


Vi ser fram emot din ansökan!