Apotekschef till Apotek Hjärtat i Gamleby

Gamleby

Därför ska du bli vår nya apotekschef i Gamleby! Regionchef Aleksandar berättar:

Välkommen till vårt fräscha Apotek i Gamleby Centrum i Norra Kalmar län. Apoteket ligger i ett köpcentrum där finns bland annat ICA Supermarket, blomsteraffär, elaffär, optiker, systembolaget och en mysig restaurang. Hälsocentralen ligger alldeles intill i nästa hus. Det finns 4 medarbetare som jobbar på apoteket, 3 farmaceuter och en apotekstekniker. Arbetsgruppen kännetecknas av mycket glädje och omtänksamhet.

Öppettiderna för apoteket är måndag till fredag 09:30 - 18:00 samt lördag 09:30 - 14:00.

Som apotekschef i Gamleby ansvarar du även för vårt apotek i Ankarsrum. Apoteket är öppet vardagar och bemannas av en farmaceut. Här råder ett tätt samarbete med hälsocentralen och arbetet präglas av en nära dialog med de ofta återkommande kunderna.

Till apoteket söker jag dig som vill ta dig an utmaningen att driva två apotek. Jag söker en chef som älskar att träffa kunder, tycker om att möta deras behov och allra helst vill överträffa deras förväntningar. En chef som kan få sina medarbetare att vilja utvecklas och som är flexibel och ett föredöme. Är du nyexaminerad och sugen på en ny utmaning? Här finns det möjlighet att axla rollen som apotekschef som ett första steg i karriären! Självklart erbjuder vi dig som är nyexad en gedigen introduktion till chefsrollen och Hjärtats arbetssätt.

Jag är stolt över att vara regionchef på Hjärtat. Jag tror på engagemang, stark vilja och att driva den egna affären. Det är viktigt att vara självgående och ta ansvar. Regionen består av 14 chefer som stöttar varandra i alla lägen – laget går för jaget och samarbete är en viktig grund i vårt arbete. För oss och för mig är mångfald och alla människors lika värde viktigt. Vi strävar efter ett öppet klimat där alla är välkomna och där alla tillåts växa. Om du delar dessa värderingar kommer du trivas hos oss – jag ser fram emot din ansökan! 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som Apotekschef. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen till Gamleby!

Drygt 20 minuter från Västervik hittar vi Gamleby, som är ett gemytligt litet samhälle som har mycket att erbjuda. Här kan du njuta av lugnet, en vacker natur och sagolika skogspromenader. För dig som vill finns möjligheten att bo i Västervik, en mellanstor stad med dryga 20 000 invånare, härifrån kan du pendla den korta sträckan till apoteket i Gamleby. Västervik är en fantastisk stad med skärgård, festivaler under sommaren och en rad olika evenemang som pågår under hela året. För rätt person är vi även öppna för att erbjuda ett arvode för pendling eller liknande.

Såhär jobbar en Apotekschef på Hjärtat!

Du har det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmaceutiska frågor på ditt apotek. Din främsta arbetsuppgift är att uppnå ditt apoteks ekonomiska mål tillsammans med ditt team. För att nå dit coachar och motiverar du personalen i deras dagliga arbete och utveckling.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär och vill utveckla dina ledaregenskaper eller så är du en erfaren ledare och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya framtida Hjärtatmedarbetare. 

Du är en drivkraftig ledare med ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef har du förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal.

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där vi erbjuder dig individanpassad kompetensutveckling och där du har ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!