Projektörer

Karlstad
Ansök senast 2019-07-01

Vi söker projektörer till Eltel i Karlstad. Är du personen vi söker?


Vi söker projektörer till vårt affärsområde Communication.

Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Team Karlstad inom Distrikt Mitt består av ca 50 medarbetare, i huvudsak projektörer, tekniker och produktionsstyrningspersonal


Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en av flera projektörer i teamet. Du ansvarar för design och kalkylering av beställd anläggning och att nödvändiga tillstånd finns. Att arbetshandlingar och avrop av utförande-personal är framtagna samt fakturering av beställt arbete vilket innebär att du kommer att ha stor påverkan på kundnöjdhet och det ekonomiska resultatet.

Du har kontinuerliga dialoger med våra kunder, övriga intressenter och underentreprenörer för att säkerställa leveransen, kvalité och kostnad. Du rapporterar direkt till teamledare och produktionsledare för Karlstad Bygg. Samverkan med övriga kollegor i företaget är en naturlig del i ditt arbete där du tillsammans med dina medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens resultat och utveckling.

Rollen innebär ett stort mått av frihet och påverkan av din arbetsdag under ansvar.


Vem är du

Vi ser helst att du har någon sort av branscherfarenhet som projektör eller liknande och gymnasial utbildning eller motsvarande, men uppmanar även dig utan branscherfarenhet att söka. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ekonomi, projektledning och vana av att arbeta i affärssystem.

Du skall obehindrat, i både tal och skrift, kunna kommunicera med våra kollegor, övriga intressenter och beställare på både svenska och engelska. Ett i Sverige giltigt, B-körkort är ett krav.

Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att lära dig nya saker och utvecklas. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg. Du trivs i situationer där problemlösning och förhandling är en naturlig del av jobbet. Du har en öppen syn på förändring med en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer.


Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2019-07-01. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Mikael Pettersson, 072-709 67 53.


Välkommen med din ansökan !


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


................................................................................................................................................................

 Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsidawww.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 200. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.