Serviceingenjör/Systemtekniker till Aviation & Security

Sundsvall
Ansök senast 2019-06-30

Vi söker en Serviceingenjör/Systemtekniker till Eltel -Aviation & Security - Sundsvall/Timrå Flygplats. Är du personen vi söker?


Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet, Aviation & Security som arbetar med system inom flyget, allt från terminal till flygledningssystem (CNS). Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken genom att arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhåll av minst med följande system:

• Flygledningssystem

• System för fjärrstyrning av flygplatser (RTS)

• Kommunikationssystem

• IP Nätverk och PC-applikationer


Din inriktning blir att arbeta med teknik för fjärrstyrning av flygplatser (RTS). Tekniken är uppbyggt med mycket nätverksteknik och olika datorsystem. 

Många av systemen är unika och du kommer att få utbildning på dessa.

Vi arbetar mycket efter föreskrifter och rutiner, men det krävs även ett kreativt problemlösande i felsituationer.


Du har minst 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning, alternativt högskoleingenjörsutbildning.

Du har goda kunskaper om datorsystem, datornätverk, analog/digital elektronik, samt gärna erfarenhet av underhåll av teletekniska system. Meriterande är kunskaper om radiokommunikation, goda kunskaper inom windows-, linux- och Cisco-system.


Då arbetsuppgifterna, till mindre del, kommer att utföras på annan ort än placeringsorten förutsätter det att du kan resa.

Goda kunskaper i såväl svenska som engelska och B-körkort krävs.


Meriterande är tidigare erfarenhet av kundnära drift och underhåll.


Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 30 juni. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/ säkerhetsprövning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Joni Kujala, 072-595 46 00.


Välkommen med din ansökan !


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


................................................................................................................................................................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsidawww.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 200. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.