Account Manager till Q8Oils Stockholm

Stockholm
Ansök senast 2019-06-23

Q8Oils är en del av OKQ8 och en av Sveriges större aktörer för smörjmedel och specialprodukter. Vi verkar främst inom fordonssmörjmedel som vi säljer genom egen säljkår samt ett stort återförsäljarnät. Är du driven, säljfokuserad och har ett sinne för affärer? Då kanske du är vår nya Account Manager Q8Oils!

Jobbeskrivning

Som Account Manager har du kundansvar för befintliga kunder samt nykundsbearbetning i ditt distrikt. Ditt distrikt sträcker sig från Norrköping upp till Sundsvall samt Västerås och Örebro. Förutom försäljning innebär arbetet även konkurrensbevakning, kundvård, kundaktiviteter, medverkan på mässor tillsammans med återförsäljare och kunder samt viss marknadsföring. Resor och eventuella övernattningar ingår i tjänsten. Ditt tillhörande kontor är beläget i Stockholm men att utgå och arbeta hemifrån är heller inget problem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Att fastställda mål uppnås genom aktivt försäljningsarbete

Aktivt samarbete med våra återförsäljare och andra försäljningskanaler

Offerera och förhandla med kunder

Genomföra beslutade aktiviteter och åtgärder

Arrangera och genomföra sälj- och utbildningsträffar med våra kunder

Aktivt samarbete med övriga avdelningar för att optimera OKQ8:s försäljning per kund

Vi söker

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av försäljning/nykundsbearbetning och som har ett genuint intresse för motorteknik. Arbetet är till sin karaktär självständigt vilket ställer stora krav på ansvarstagande. Försäljningsteamet som består av 7 personer tillsammans med försäljningschefen speglas av en otrolig prestigelöshet, det är högt i tak och kommunikationen beskrivs som öppen. Vi tror att du också är en person som beskrivs som prestigelös och har en naturlig fallenhet för att samarbeta.

För att trivas som Account Manager på Q8Oils bör du ha ett genuint säljintresse med förmågan att skapa goda relationer, besitta en drivkraft att aktivt och långsiktigt bearbeta kunder, vara noggrann, engagerad och uthållig i ditt arbetssätt. Vi tror även att du är varm i ditt sätt att kommunicera och har en förmåga att anpassa dig till kunden.

Vi tror att du har skaffat dig erfarenhet genom tidigare arbete inom teknik och har ett stort intresse för detta. Vidare är du en van datoranvändare och pratar svenska och engelska flytande. Körkort är ett krav.

Vi Erbjuder

Som Account Manager på Q8Oils erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete i ett av Sveriges största drivmedelsbolag. Du verkar inom en rolig bransch där du får chans att se det innersta av Sveriges företag inom tillverkningsindustri, skog och entreprenad. Q8Oils har nått stor framgång genom att sälja en bra produktportfölj med hög kvalitet. Detta tillsammans med ett gott rykte i branschen gör att det finns stora möjligheter att lyckas som Säljare. För rätt person finns också chans till goda utvecklingsmöjligheter, även internationellt. Tjänstebil finns att tillgå.

Livet med OKQ8 Scandinavia

Modiga ledare - Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.

Flexibelt arbetsliv - Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

Familj och fritid - En sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för såväl välmående och ett effektivare arbetsliv. Vi vill möjliggöra ett liv där familj och en aktiv fritid kan kombineras med arbete och karriär.

Utveckling och talang - Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 23 juni 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och ett personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, 0735 27 09 05

Om oss

OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och ett av marknadens starkaste företagserbjudanden tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden. 

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@weselect.com

0735270905