Försäkringsrådgivare till Ifs nya säljavdelning

Stockholm
Ansök senast 2019-06-19

Vill du vara med och bygga framtidens säljavdelning hos nordens största försäkringsbolag? Tycker du om att skapa starka kundrelationer och vill vara en del av ett framgångsrikt säljteam?


Då är du kanske den vi söker! If har skapat en ny nordisk organisation, Remote Sales, som tack vare moderna digitala verktyg och starkt stöd av digital marknadsföring effektivt hjälper företagskunder över hela landet att känna sig trygga med sina försäkringar om något skulle hända.


Hos oss får du möjligheten att vara med och bygga något nytt och stort från grunden. Sedan vi startade Remote Sales har vi genom hårt arbete överträffat våra förväntningar och vi kommer att utöka avdelningen i Sverige med fler Försäkringsrådgivare. Vi kommer inte att stanna här och behöver nu dig för att fortsätta vår resa framåt.


Avdelningen är placerad vid Ifs huvudkontor i Stockholm och består idag av en mindre grupp där vi lägger stort fokus vid samarbete och att vi ska lyckas tillsammans. Vi har högt i tak, mycket frihet under eget ansvar och för oss är det en självklarhet att vi alltid gör vårt bästa. Vi värdesätter att alla bidrar med unik kompetens, inspiration och egna idéer och detta är en stor anledning till att vi överträffat våra förväntningar. Dessutom har vi riktigt roligt under tiden!


Din nya roll

En stor del av dina arbetsuppgifter kommer att vara att kontakta, rådge, och göra affär med företagskunder. Både sådana som redan visat intresse, men även de som vår analysavdelning har sett skulle passa extra bra hos oss och som du får serverade utan att behöva leta själv. Du skräddarsyr lösningar till varje företags individuella behov för att våra kunder ska känna sig trygga och kunna fokusera på det de är bäst på. Bakom dig har du spjutspetskompetens som år efter år prisas av oberoende organ. Här erbjuds du också en stabil arbetsgivare med goda förmåner.


Vem är du?

Vi söker dig som tar ansvar, är självgående, har en positiv inställning och får saker gjorda med god kvalité. Du är målmedveten, ivrig att lära dig nya saker och du gillar utmaningar. För dig är det en självklarhet att vara nytänkande och du bidrar gärna med nya perspektiv och idéer. Du kommer ingå i ett team med drivna och framåtriktade kollegor där samarbete värderas högt.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning där du har nått bra resultat och du har mycket god kommunikationsförmåga. Erfarenhet från försäkring är meriterande men inget krav då vi alltid utbildar från grunden och lägger stor vikt vid personlighet.


Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med 6 månaders provanställning, med placering på Ifs kontor i Bergshamra, Stockholm. If är en stabil arbetsgivare som erbjuder goda förmåner.


Ansökan

Vill du vara en del av vår resa? Ansök då så snart som möjligt eftersom vi tillämpar löpande urval, dock senast den 19e juni 2019. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Maria Sjöman, 072- 747 42 42.

Kontaktperson

Maria Sjöman

maria.sjoman@weselect.com

0727 - 47 42 42