Projektledare Regelbundet Givande till Hjärt-Lungfonden i Stockholm

Stockholm
Ansök senast 2019-06-21

Hjärt-Lungfonden är en ideell verksamhet som arbetar med långsiktiga insatser för att bekämpa våra stora folksjukdomar, hjärt- och lungsjukdomar. Vi är en liten organisation med ett stort hjärta, som har visionen om en värld fri från hjärt-lungsjukdom. Vi arbetar för att fler människor ska få ett längre och friskare liv och vägen dit går genom forskning. Om du likt oss vill vara med och bidra till att ge fler människor mer tid att leva, och som vill ta dig an uppgiften att ta det regelbundna givandet till nya nivåer – då kanske du är vår nya Projektledare!


Om rollen

Hjärt-Lungfonden står just nu inför ett behov av att utveckla konceptet kring det regelbundna givandet för att bygga en starkare koppling mellan givaren och forskning kring lunga, kärl och hjärta. Som Projektledare för Regelbundet Givande hos oss kommer din huvudsakliga uppgift vara att utveckla rekryteringsmetoder och förbättra lojalitetsarbetet gentemot de regelbundna givarna, samtidigt som du identifierar nya innovativa metoder för att nå ut till nya målgrupper och utveckla givarresan. Rollen är till stor del operativ och handlar om att värna om det som redan finns uppbyggt inom verksamheten i kombination med att våga utveckla Hjärt-Lungfonden vidare och ta oss till nästa nivå!

Vidare innebär arbetet att upphandla tjänster för t.ex. telemarketing, field marketing och digitalt, leda och inspirera samarbetspartners för att nå högt uppsatta mål samt arbeta i vårt egenbyggda CRM-system

Vi välkomnar dig till vårt trevliga kontor på Biblioteksgatan 29, mitt i hjärtat av centrala Stockholm. I rollen som Projektledare kommer du att rapportera till Insamlingschefen.


Om oss

Insamlingsavdelningens uppdrag är att varje dag erbjuda privatpersoner, stiftelser och företag möjlighet till ett engagemang parallellt med att metodisk arbeta med direktmarknadsföring som ständigt optimeras, utvecklas och förädlas där givaren alltid är i fokus. På avdelningen är vi ett dynamiskt och kompetent team på 12 personer och är en grupp som kännetecknas av nyfikenhet i kombination med stolthet över att få möjligheten att jobba för ’the bigger cause’. Idag är hjärt-kärlsjukdom den vanligaste dödsorsaken i Sverige och står för totalt 35 % av alla dödsfall. Vårt mål är att förlänga andra människors liv och det är vi otroligt stolta över!

Innanför våra väggar på Hjärt-Lungfonden har vi en hög professionell förståelse för hur vi ska jobba med alla olika delar inom organisationen. För att möjliggöra vårt arbete har vi stor uppbackning internt från samtliga avdelningar genom bl.a. vårt egenbyggda och avancerade CRM-system samt vår alldeles egen inhousebyrå.


Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant akademisk utbildning samt flera års erfarenhet av projektledning inom insamling, direktmarknadsföring eller liknande. Genom att vara en relationsskapande och kommunikativ projektledare med stor operativ erfarenhet inom exempelvis field marketing, har du god förhandlingsvana och driv för att förvalta men också utveckla. Vidare är det viktigt att du har praktisk erfarenhet av CRM-system och att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Om erfarenhet finns kring arbete med lojalitetsprogram är det extra meriterande.

Som person är du relationsskapande, kommunikativ och har en god förmåga att samarbeta med andra. Med en naturlig drivkraft framåt är du lösningsorienterad och har fokus på förbättring och tydlighet. Du har ett nyfiket förhållningssätt, ser möjligheter samt vågar testa och angripa nya utmaningar. Du delar Hjärt-Lungfondens värdegrund och vill vara med på resan om att förlänga människors liv!


Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 21:a juni 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten på tel. 070-760 36 96.


Kontaktperson

Emelie Sandsten

emelie.sandsten@weselect.com

0707 - 60 36 96