ÖPPET HUS // RESTAURANGMEDARBETARE // HOLY GREENS // HELSINGBORG

Helsingborg
Ansök senast 2019-05-28

Vill Du jobba i en snabbfotad och inspirerande verksamhet präglad av stor gemenskap och hållbarhetsfokus? Vi håller öppet hus och vill gärna träffa dig. 

Holy Greens startades 2013 med ambitionen att göra Sverige lite hälsosammare genom att erbjuda smakrika och kreativa sallader och juicer. Vi växer så det knakar och är alltid intresserade av ambitiösa medarbetare på alla nivåer. Du visar ditt intresse genom att söka denna tjänst samt dyka upp på vårt öppna hus som blir på Holy Greens - Nedre Långvinkelsgatan 7, Helsingborg kl. 17:00 den 27:e maj. Beskriv gärna kort i din ansökan varför Din personlighet, inställning och erfarenhet passar in i någon av våra tjänster: 


MEDARBETARE

Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Alla våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar Du hand om våra gäster som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, upplockning och påfyllning av varor. 


SKIFTLEDARE

I denna roll fungerar du som operativ ledare under dina skift, och tillsammans med restaurangchef / biträdande bär du ansvaret för såväl operativt arbete, kostnadskontroll, implementera rutiner, introducera nya kollegor samt serva våra fantastiska gäster. Du har god erfarenhet av att arbeta i branschen och är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv anda och peppa dina kollegor till att alltid göra det bästa av varje arbetsdag. 


OM DIG

Hos oss arbetar vi tillsammans i ett högt tempo för att kunna erbjuda den bästa gästupplevelsen. Det är en inkluderande och inspirerande miljö till vilken vi söker kvalitetsmedvetna, ordningsamma och lösningsorienterade medarbetare som gärna antar stora och små utmaningar med ett leende. Har du dessutom erfarenhet från snabbmatskedja/franchise men vill arbeta med lite mer hållbara råvaror så ser vi detta som meriterande. 


DÄRFÖR HOLY GREENS!

Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!

Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.

#grönkärlek


ÖVRIG INFORMATION

Tillträde: sommar/höst 2019

Ort: Helsingborg

Tjänstgöringsgrad: heltid, deltid eller enstaka dagar

Lön: enligt kollektivavtal. Vi är anslutna till Visita / HRF (Hotell- och restaurangfacket)

Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, personallunch, sociala aktiviteter…


FÖLJ OSS

www.facebook.com/holygreens

www.instagram.com/holygreens

www.holygreens.se