Mät- och Drifttekniker

Mölndal
Ansök senast 2019-05-27

Mät- och Drifttekniker

Vill du vara med och utveckla våra anläggningar?

Kan du Larmtrådsmätning?

Vill du övervaka och kvalitetssäkra hur larmet för nya ledningar ska kopplas och övervakas på våra nät för fjärrvärme och fjärrkyla?

Vill du arbeta i ett väl fungerande system för dokumentation och uppföljning?

Då har vi jobbet för dig!


Erbjudande

Hos oss erbjuds ett spännande arbete med drift, förebyggande underhåll, läckagesökning och daglig skötsel av distributionssystemen för fjärrvärme och kyla med inriktning mätning och dokumentation. En stor del av tiden kan handla om läckagesökning med värmekamera, larmtrådsmätning och markmikrofoner. Du kommer att ingå i ett team om 5 tekniker. 

Arbetet som mät- och drifttekniker omfattar allt från operativt arbete till "datordokumenterad" rondering i vårt system NIS. En dag kan också innebära att du tar fram beställningsunderlag eller kompletterar bygghandlingar – arbetsområdet är varierande och fritt. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som är Högskoleingenjör/Driftingenjör eller har en erfarenhet som är likvärdig.

Du har god erfarenhet om felsökning och larmtrådsmätning på fjärrvärme och fjärrkyla och av processer kring tryckbärande anordningar för fjärrvärme och fjärrkyla samt en god IT-kompetens.

Vi tror att Du tycker om att lära dig nya saker och att du även har ett affärsmässigt tänk och trivs i en självgående roll där du tar stort ansvar för dina uppgifter. Vi sätter också stor vikt vid din förmåga att samarbeta och kommunicera (svenska) då arbetet sker i nära kontakt med både medarbetare och entreprenörer samt kunder.

För Mölndal Energi är säkerhet ett ledord - så säkerhetstänket - bör alltid finnas med i ditt arbete.

Körkort B erfordras.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sist men inte minst Du har intresse för och vill arbeta inom energibranschen!

Önskar du ytterligare information om tjänsten ring gärna

Daniel Johansson, Chef Energiservice, tel. 031 – 7499404

I den här rekryteringen samarbetar vi med Inger Atterskog, Strategisk HR-partner AB, 0707-69 08 66

som hanterar alla sökande och svarar på löpande frågor under hela rekryteringsprocessen.

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast Måndagen den 27 maj 2019


Mölndal Energi består av två bolag - Mölndal Energi AB och dess dotterbolag Mölndal Energi Nät AB. Ägare är Kvarnfallet Mölndal AB, som är ett av Mölndals stad helägt aktiebolag.

Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Inom Mölndals tätort och Pixbo driver bolaget elnätsverksamhet. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön.