Pricing Manager till Ramirent

Stockholm
Ansök senast 2019-05-31

Pricing Manager till Ramirent

Vill du vara med i arbetet att utveckla Ramirent till det ledande och mest offensiva företaget i branschen? Vi söker nu en noggrann och driven Pricing manager för att implementera och säkerställa vår prisstrategi. Låter det som en tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att implementera, underhålla och förbättra vår prissättning för att maximera lönsamheten både på kort och lång sikt. Rollen innebär breda kontaktytor då du har ett nära samarbete med de nationella ledningsgrupperna i både Sverige, Finland samt Norge och tillsammans med dem driver igenom koncernens prisstrategi. Du har ett funktionellt ledarskap inom ditt område pch arbetsleder i den rollen övriga i vårt pricing team och genomför tillsammans med avdelningen utbildningar inom prissättning på olika nivåer i Ramirents organisation.

Som Pricing manager på Ramirent hanterar du kampanjprissättning, analys av kundbeteenden med köp- och beställningsmönster samt lokala prisavvikelser.

Du välkomnas till vårt kontor i Solna och rapporterar till Ramirent AB:s VD.

Bakgrund

Vi söker dig med flera års erfarenhet av strategisk prissättning och det är meriterande om du har erfarenhet från uthyrning eller närliggande bransch. Du har en relevant universitetsutbildning, gärna med inriktning mot finans eller matematik och talar både svenska samt engelska flytande.

Du har en analytisk höjd, är resultatorienterad och det är meriterande om du har erfarenhet av förändringsverksamhet samt av personalledning.

Vad erbjuder vi?

Vi har en öppen kultur, där samarbete/laganda, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå.

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 31 maj 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 - 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Ramirentkoncernen har 2905 medarbetare fördelade på 294 kundcenter med verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent är listat på Nasdaq-börsen i Helsingfors och redovisade 2018 en omsättning på 712 miljoner Euro.

Gear Up. Ramirent – Din lokala maskinuthyrare.

Kontaktperson

Johan Pfeifer

johan.pfeifer@weselect.com